fbpx

Anti-aging behandeling Den Bosch fractional laser

De Ellipse fractional laser (1550 nm) is een anti-aging laser die ingezet kan worden om huidverouderingsverschijnselen zoals fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Bij deze laserbehandeling worden er gecontroleerde bundels van hitte in een rastervorm gecreëerd in de huid waardoor minuscule gaatjes ontstaan. Dit raster van minuscule gaatjes wordt omringd door gezonde onbehandelde huid. Wanneer het lichaam deze gecontroleerde schade herstelt, wordt het collageen in het gehele behandelde gebied vervangen waardoor lijntjes vervagen en de huid gladder wordt. De huid zal er weer jonger uit gaan zien.

Voordat we starten met de behandeling bepalen we de conditie van de huid door middel van een huidanalyse. Op basis hiervan maken we een plan op maat.

Hoe ziet de huid eruit na de behandeling?

Afhankelijk van de behandellocatie zal de huid er roze/rood uit gaan zien en licht gaan zwellen. Deze huidreactie kan 2-4 dagen aanhouden. Omdat de behandeling huidvernieuwing stimuleert, kan de huid licht gaan schilferen in de eerste week na de behandeling. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen tegen de zon om verbranding van de huid te voorkomen.

Aantal behandelingen

Voor het maximale resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Het gemiddelde aantal met de laser ligt tussen de 3 en 6 behandelingen. De behandelingen worden vaak in kuurverband geadviseerd met een tussentijd van 4-6 weken. Daarnaast geven we productadvies gedurende het behandeltraject om het maximale resultaat uit de behandelingen te halen. Onze ervaring is dat goede verzorging thuis net zo belangrijk is als de behandeling zelf.

Andere huidverbeterende behandelingen zoals een chemische peeling, led-therapie of microneedling zijn een mooie aanvulling na een Ellipse fractional laser laserkuur om de huid iedere 6-8 weken te verzorgen. Hiermee proberen we het resultaat zo lang mogelijk te behouden.

Kom langs in onze praktijk in Den Bosch!

Wil jij langskomen voor een gratis consult? Dat kan! bij ons kun je snel terecht voor een gratis adviesgesprek inclusief persoonlijk behandelplan. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op! 

Veelgestelde vragen over anti-aging

De laser zorgt ervoor dat de huid collageen en elastine vezels gaat aanmaken. Hierdoor wordt de huid steviger en strakker. Dit is een proces wat enkele weken kan duren voor je zichtbaar resultaat ziet. Leeftijd, roken, zongedrag en levensstijl bepalen hoe snel en hoeveel resultaat je ziet.

Bij de behandeling van lijntjes en rimpeltjes is het resultaat afhankelijk van de huidconditie, leeftijd, gezondheid en leefwijze. Daarnaast zetten we het verouderingsproces van de huid niet stil. Vaak wordt een behandelkuur 1 keer in het jaar of 1 keer in de twee jaar herhaald.

De behandeling is niet pijnloos. De behandeling kan warm en branderig aanvoelen. Over het algemeen is de behandeling goed vol te houden. Mocht de behandeling toch te gevoelig zijn, dan is het mogelijk om voorafgaand aan de behandeling een verdovende crème te gebruiken. 

De kosten van een huidverjongingsbehandeling met de Ellipse fractional laser lopen zeer uiteen en zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen lichaamsdeel.

Klein oppervlak (rond de ogen): v.a. €100,-

Middelgroot oppervlak (hele wangen): v.a. € 150,-

Groot oppervlak (volledige gezicht): € 225,-

Het is ook mogelijk om deze behandeling in kuurvorm te doen. 
3 behandelingen volledige gezicht: €595.- i.p.v. €675.- (€80,- korting) 
5+ 1 gratis behandeling volledige gezicht €1125.- i.p.v. €1350.- (€225,- korting). 

Tijdens het intakegesprek wordt de prijs per behandeling vastgesteld.

Bel ons