fbpx

anti-aging laseren Den Bosch

Met de anti-aging laserbehandeling kunnen wij verschillende huidproblemen behandelen, waaronder fijne lijntjes en rimpeltjes. Zo ziet jouw huid er jong en soepel uit.

De Ellipse Frax 1550 nm laser is een non-ablatieve gefractioneerde laser. Dat betekent dat we een fractie van de huid door middel van kleine hittebundels behandelen.  Voordat we starten met de behandeling bepalen we de conditie van de huid door middel van een huidanalyse. Op basis hiervan maken we een plan op maat.

Bij de laserbehandeling met de Ellipse Frax 1550nm worden met gecontroleerde bundels van hitte in een rastervorm minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Dit raster van minuscule gaatjes wordt omringd door gezonde onbehandelde huid. Wanneer het lichaam deze gecontroleerde schade herstelt, wordt het collageen in het gehele behandelde gebied vervangen waardoor lijntjes vervagen en de huid gladder wordt.

Hoe ziet de huid eruit na de behandeling?

Afhankelijk van de behandellocatie zal de huid er roze/rood uit gaan zien en licht gaan zwellen. Deze huidreactie kan 2-4 dagen aanhouden. Omdat de behandeling huidvernieuwing stimuleert, kan de huid licht gaan schilferen in de eerste week na de behandeling. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen tegen de zon om verbranding van de huid te voorkomen.

Direct een intake inplannen in den bosch?

Wil jij direct een afspraak maken? Dat kan! Bij ons kun je snel terecht voor een gratis intake inclusief persoonlijk behandelplan.  

Meer informatie over anti-aging

Voor het maximale resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Het gemiddelde aantal met de Frax 1550nm ligt tussen de 3 en 6 behandelingen. De behandelingen worden vaak in kuurverband geadviseerd met een tussentijd van 4-6 weken

Andere huidverbeterende behandelingen zoals een chemische peeling of anti-aging infrarood behandeling zijn een mooie aanvulling om de huid iedere 6-8 weken te verzorgen. Daarnaast geven we vaak productadvies om ervoor te zorgen dat het resultaat zo lang mogelijk aanhoudt.

Bij de behandeling van lijntjes en rimpeltjes is het resultaat afhankelijk van de huidconditie, leeftijd, gezondheid en leefwijze. Daarnaast zetten we het verouderingsproces van de huid niet stil. Vaak wordt een behandelkuur 1 keer in het jaar of 1 keer in de twee jaar herhaald.

De kosten voor een huidverjongingsbehandeling met de Frax 1550nm lopen zeer uiteen en zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen lichaamsdeel.

  • Klein oppervlak (bijv. één litteken): v.a. € 75,-
  • Middelgroot oppervlak (bijv. voorhoofd, rond de ogen, enkele littekens of striae): v.a. € 150,-
  • Groot oppervlak (bijv. volledige gezicht): € 225,-
Het is ook mogelijk om deze behandeling in kuurvorm te ondergaan. 
3 behandelingen: €595.- i.p.v. €675.- (€80,- korting) 
6 behandelingen €1150.- i.p.v. €1350.- (€200,- korting) 

Tijdens het intakegesprek wordt de prijs per behandeling vastgesteld.

Behandelingen met als doel een cosmetische verbetering van de huid worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

vereniging-huidtherapeuten-logo
KEURMERK HUIDZORG 073
Bel ons