fbpx

bindweefselmassage Den Bosch

Bindweefsel kun je vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. Bindweefsel zit in ons hele lichaam en ondersteunt organen, gewrichten en spieren.

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed en stevig bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft rimpels tot gevolg.

Bindweefselmassage is een stevige massage van het bindweefsel van de gezichtshuid . Door de stevige massagegrepen wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Een bindweefselmassage is daarom een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Door de massage wordt de stofwisseling van de huid geoptimaliseerd. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de aanmaak van collagene vezels kan verbeteren.

Hoe ziet de huid na de massage eruit?

Na de behandeling treedt de zogenaamde “na-reactie” op. Dit kan bijvoorbeeld een verhoogde gevoeligheid of een ietwat beurs gevoel zijn. Door de massagetechniek stimuleren we de doorbloeding waardoor de huid na de behandeling rood ziet. Dit is een gewenste reactie die niet langer aanhoudt dan 24 uur.

Plan een GRATIS consult in onze praktijk in Den Bosch

Wil jij langskomen voor een gratis consult? Dat kan! bij ons kun je snel terecht voor een gratis adviesgesprek inclusief persoonlijk behandelplan. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op! 

Veelgestelde vragen over de bindweefselmassage

Behandeling van het gelaat kost €40,- voor 30 minuten. Soms wordt een bindweefselmassage gedaan in combinatie met onze infrarood behandeling, chemische peeling of laserbehandeling. Vraag de huidtherapeut advies wat voor jou de beste behandeling is tijdens een gratis intakegesprek.

Dan moet je denken aan 3 tot 4 behandelingen om de twee weken. Wanneer de huid rustiger is geworden, wordt in een bepaalde frequentie (bijvoorbeeld 1 keer in de zes weken) de behandeling herhaald om het resultaat te behouden.

vereniging-huidtherapeuten-logo
KEURMERK HUIDZORG 073
Bel ons