fbpx

Cellulite behandeling

Heb jij last van cellulite en ben je op zoek naar een pijnloze en effectieve behandeling om er vanaf te komen? Wij bieden de oplossing voor jou. Door middel van de nieuwste technologie weten wij jouw cellulite binnen no-time te verminderen. Deze technologie maakt nieuwe fibroblasten en nieuwe bloedvaatjes aan waardoor resultaten voor onder andere huidverstrakking, vermindering van cellulite en body contouring op zowel korte als lange termijn veilig en pijnloos worden bereikt. In een vrijblijvend eerste consult schatten wij je situatie in en stellen een persoonlijk behandelplan met je op. 

Wat krijg je nog meer in een consult?

cellulitis behandeling

Venus Legacy behandeling

De meest effectieve behandeling tegen cellulite

De Venus Legacy is niet alleen geschikt om de huid te verstrakken maar ook voor vetreductie. De unieke, gepatenteerde MP2 technologie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. Magnetische pulsen zorgen voor de aanmaak van nieuwe groeifactoren (ook wel fibroblasten) en nieuwe gezonde bloedvaatjes (angiogenese). Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel en zorgen voor de synthese van collageen. Door de aanmaak van bloedvaatjes verbetert de bloedcirculatie in de huid, de aanvoer van voedingsstoffen, zuurstof en de functie van de huidcellen. De Venus Legacy heeft als extra nog een aanvullende technologie namelijk de VariPulse technologie. Door middel van deze technologie creëer je een intensievere dieptepenetratie van het weefsel waardoor de behandeling dus het meest intensief en effectief is voor de behandeling van o.a. cellulite.

De voordelen van Huidzorg 073

cellulite
behandeling cellulitis
cellulitis bovenbenen

Kosten

Cellulite behandeling

De kosten zijn afhankelijk van het lichaamsdeel en de tijd die we reserveren voor de behandeling. Tijdens een gratis consult gaan we bekijken welke gebieden je graag behandeld wilt hebben en wat dan precies de prijs per behandeling wordt. Hiernaast vind je een indicatie van de prijzen.

Prijslijst

Venus Legacy behandeling

  • Bovenarmen €150,-
  • Buik €100,-
  • Buik en maagstreek €150,-
  • Buik en taille €150,-
  • Billen €100,-
  • Taille en billen €150,-
  • Bovenbenen v.a. €199,-
  • Rug €199,-

Kuur behandelingen

Veelgestelde vragen

over cellulite

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over de Venus Legacy behandeling. Daarom kun je hier nog de meest gestelde vragen vinden. 

De Venus Legacy zorgt ervoor dat de huid collageen en elastine vezels gaat aanmaken. Hierdoor wordt de huid steviger en gladder. Dit is een proces wat enkele weken kan duren voordat je zichtbaar resultaat ziet. Leeftijd, roken, zongedrag en levensstijl bepalen hoe snel en hoeveel resultaat je ziet.

Bij de behandeling van lijntjes en rimpeltjes is het resultaat afhankelijk van de huidconditie, leeftijd, gezondheid en leefwijze. Daarnaast zetten we het verouderingsproces van de huid niet stil. Vaak wordt een behandelkuur 1 keer in het jaar of 1 keer in de twee jaar herhaald.

Plan je consult

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Vriendelijke en deskundige personeel die kennis van het vak hebben. Ze geven je de ruimte om je wensen uit te leggen en denken met je mee aan de behandelingen en producten die het best bij je passen. Ik ben tevreden...”

Laura Mbongo

5/5

“Ik kom al een jaar bij huidzorg 073. Ik ben zeer tevreden over mijn behandelingen twee leuke dames die tijd voor je nemen en je helpen met je probleem. Er wordt altijd plek voor je gemaakt voor een afspraak de sfeer in de praktijken zijn super. Echt een aanrader als huidzorg therapeut.”

Kim Perrone

Bel ons