fbpx

Gezicht harsen

Een gezicht harsen is de meest voorkomende behandeling om haartjes voor een langere periode te verwijderen. Heb je last van donshaartjes of lichte haartjes die niet gelaserd kunnen worden? Wil je liever niet laseren maar een gladde huid door alle haartjes te verwijderen? Dan is harsen de oplossing.

Hoe gaan we te werk?

We brengen een warme hars aan op de locatie waar je graag de haartjes verwijderd wilt hebben. De haartjes komen vast te zitten in de hars. Deze hars verwijderen we met een harsstrip waardoor de haartjes (net als bij epileren) uit de huid worden getrokken. Je huid zal daarna wat rood zien maar we proberen met een kalmerende crème je huid zo snel mogelijk te laten herstellen.

gezicht harsen

Kosten

Gezicht harsen

In de prijslijst vind je een richtlijn van de kosten per behandeling voor het laten verven van je wenkbrauwen en wimpers.

Prijslijst

Gezicht harsen

Plan je consult

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Veel tevreden klanten ging je voor

5/5

“Een nette en verzorgde salon met erg vriendelijk en kundig personeel. Geven duidelijke uitleg over de behandeling. Ik ben tot nu toe al heel tevreden over het behaalde resultaat!”

Iris

5/5

“Professionele praktijk, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze weten waar ze over spreken en doen er alles aan om je ook te helpen daar waar zij kunnen. Al jaren cliënte en kan iedereen deze praktijk aanraden. Een dikke 10!”

Kelly Van Den Broek

Bel ons