fbpx

Plan nu een gratis intake

huidverbetering/verjonging

De huid kan gedurende de dag van behandeling nog rood tot lichtroze van kleur zijn. Twee tot drie dagen na de peeling zal de huid een lichte schilfering vertonen en droger aanvoelen dan normaal. Voor en na de behandeling is het noodzakelijk de huid goed te beschermen tegen de zon. De behandeling gaat als volgt:

Welke acnébehandelingen bieden wij aan?

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van alle vormen van acné en acné littekens. Vaak worden verschillende behandelingen gecombineerd om het beste resultaat te behalen. Een acné behandeling kan onder meer bestaan uit: 

Chemische peeling

Chemische peeling is een techniek om rimpels en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken. Ook zonbeschadiging en vlekkerige pigmentatie van de huid kunnen ermee worden behandeld. 

Microneedling

Bij een microneedling behandeling worden door middel van 11 minuscule naaldjes kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Deze minuscule verticale kanaaltjes verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. 

Laserbehandelingen

Behandeling met de Fractional laser of Picoway laser. Tijdens de behandeling worden door de laser met gecontroleerde bundels van hitte minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Het lichaam zal deze herstellen en de huid zal verbeteren.

Direct een intake inplannen?

Wil jij direct een afspraak maken? Dat kan! Bij ons kun je snel terecht voor een gratis intake inclusief persoonlijk behandelplan.  

Meer informatie

Voor het maximale resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Gemiddelde aantal behandelingen met een chemische peeling, microneedling of laser ligt tussen de 4-6 behandelingen. Met de Picoway kunnen we tevens een eenmalige beautybehandeling doen. De behandelingen worden vaak in kuurverband geadviseerd met een tussentijd van 2 tot 6 weken.

Dit is afhankelijk van de huidconditie, leeftijd, gezondheid en leefwijze. Helaas zetten we het verouderingsproces van de huid niet stil. Vaak wordt een behandelkuur 1 keer in het jaar of 1 keer in de twee jaar herhaald.

Soms adviseert de huidtherapeut de behandelingen te combineren. Daarnaast kan gekozen worden voor een plaatselijke behandeling – bijvoorbeeld alleen de oogomtrek of bovenlip. Hieronder vindt u een indicatie van de prijzen per behandeling. Tijdens het intakegesprek wordt de prijs met u vastgesteld.

  • Chemische peeling €80,-
  • Microneedling v.a. €80,-
  • Laserbehandeling v.a. €100,-

Behandelingen met als doel een cosmetische verbetering van de huid worden niet vergoed doot de zorgverzekeraar.

vereniging-huidtherapeuten-logo
KEURMERK HUIDZORG 073
Bel ons