fbpx

Huidverstrakking Den Bosch
met Venus legacy

De Venus Legacy wordt aangedreven door de gepatenteerde MP2 technologie, een combinatie van Multi-Polaire Radio Frequentie en Magnetische Pulsen. Deze technologie maakt nieuwe fibroblasten en nieuwe bloedvaatjes aan waardoor resultaten voor onder andere huidverstrakking, huidverjonging en bodycontouring op zowel korte als lange termijn veilig en pijnloos worden bereikt. De Venus Legacy is niet alleen geschikt om de huid te verstrakken maar ook voor vetreductie. De unieke, gepatenteerde MP2 technologie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. Magnetische Pulsen zorgen voor de aanmaak van nieuwe groeifactoren (ook wel fibroblasten) en nieuwe gezonde bloedvaatjes (angiogenese). Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel en zorgen voor de synthese van collageen. Door de aanmaak van bloedvaatjes verbetert de bloedcirculatie in de huid, de aanvoer van voedingsstoffen, zuurstof en de functie van de huidcellen. De Venus Legacy heeft als extra nog een aanvullende technologie namelijk de VariPulse technologie. Door middel van deze technologie creëer je een intensievere dieptepenetratie van het weefsel waardoor de behandeling dus het meest intensief en effectief is voor de behandeling van o.a. cellulite. Behandelindicaties met de Venus Legacy zijn:

  • Het verbeteren van contouren
  • Het verjongen en verstrakken van de huid
  • Het verminderen van huidverslappingen
  • Het verminderen van fijne lijntjes en rimpels

Hoe ziet de huid eruit na de behandeling?

Venus Legacy is een aangename, pijnloze en effectieve behandeling die aanvoelt als een ‘hot stone’-massage, geheel veilig en zonder risico’s. Na afloop heb je niet te maken met een hersteltijd, zodat je direct je dagelijkse activiteiten kunt voortzetten.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor het maximale resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Het gemiddelde aantal met de Venus Legacy ligt tussen de 6 en 10 behandelingen. De behandelingen worden vaak in kuurverband geadviseerd één keer in de week. Daarnaast geven we productadvies gedurende het behandeltraject om het maximale resultaat uit de behandelingen te halen. Onze ervaring is dat goede verzorging thuis net zo belangrijk is als de behandeling zelf.

Andere huidverbeterende behandelingen zoals een chemische peelingled-therapie of microneedling zijn een mooie aanvulling na een Venus Legacy kuur om de huid iedere 6-8 weken te verzorgen. Hiermee proberen we het resultaat zo lang mogelijk te behouden

Plan een GRATis consult in onze praktijk in Den Bosch

Wil jij langskomen voor een gratis consult? Dat kan! bij ons kun je snel terecht voor een gratis adviesgesprek inclusief persoonlijk behandelplan. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op!

Veelgestelde vragen over de Venus Legacy

De kosten van een Venus Legacy behandeling zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

De prijzen van één enkele behandeling zijn:

  • Volledig Gezicht: €155,-
  • Kaaklijn en hals: €130.-
  • Gezicht, kaaklijn en hals: €199.-
  • hals en decolleté: €155.-

We hebben ook verschillende kuur pakketten waaronder: 

5 venus legacy behandelingen + 1 gratis

10 venus legacy behandelingen + 1 gratis en collageen supplementen cadeau t.w.v. €184,-

Tijdens het intakegesprek wordt de prijs vastgesteld.

De Venus Legacy zorgt ervoor dat de huid collageen en elastine vezels gaat aanmaken. Hierdoor wordt de huid steviger en gladder. Dit is een proces wat enkele weken kan duren voor je zichtbaar resultaat ziet. Leeftijd, roken, zongedrag en levensstijl bepalen hoe snel en hoeveel resultaat je ziet.

Bij de behandeling van lijntjes en rimpeltjes is het resultaat afhankelijk van de huidconditie, leeftijd, gezondheid en leefwijze. Daarnaast zetten we het verouderingsproces van de huid niet stil. Vaak wordt een behandelkuur 1 keer in het jaar of 1 keer in de twee jaar herhaald.

KEURMERK HUIDZORG 073
Bel ons