fbpx

Huidverstrakking

Wil je geen botox en fillers maar toch een behandeling die je huid jonger en steviger maakt? Met onze Fotona laser (gefractioneerde ablatieve laser) maken we minuscule gaatjes in de huid die ervoor gaan zorgen dat je huid gaat vernieuwen, collageen wordt opgebouwd en grove poriën, littekentjes, rimpels en pigmentvlekken verminderen. Dit is een van onze intensiefste behandelingen met als voordeel dat hier (afhankelijk van de huidverslapping) maar 1 tot 3 behandelingen nodig zijn voor zichtbaar resultaat. Hou er wel rekening mee dat bij het toepassen van deze behandeling je gemiddeld 7 dagen moet herstellen van zwelling, korstjes en roodheid. Maar het resultaat mag er zijn! Ook hoeft deze behandeling – afhankelijk van je levensstijl en huidconditie – maar 1 keer in de 2-3 jaar worden toegepast om het resultaat te behouden.

fotona

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De meest effectieve laserbehandeling om je huid te verstrakken.

We doen een huidanalyse om te bepalen of jouw verwachtingen haalbaar zijn en de huidconditie op peil is om deze laserbehandeling te ondergaan. Soms is het noodzakelijk om voorafgaand aan de behandeling goede verzorgingsproducten te gebruiken omdat een goed gehydrateerde huid beter op de behandeling reageert. Tijdens de behandeling reinigen we je huid en gaan we met de laser meerdere keren over de huid. Dit is afhankelijk van de huiddikte en huidreactie. Omdat de laserbehandeling op sommige plekken gevoelig kan zijn adviseren we om thuis 60 minuten vóór de behandeling verdovende crème aan te brengen. Wanneer we klaar zijn met het laseren voelt de huid brandiger aan en is rood en gezwollen. Je krijgt twee verschillende crèmes mee naar huis om de huid op een goede manier te laten herstellen. Na twee dagen heb je opnieuw een afspraak voor een LED-therapie behandeling om de huid sneller te laten herstellen en om te controleren of het herstel verloopt zoals verwacht.

Voor en na de behandeling

Wanneer zie je het resultaat?

3 tot 6 maanden na de behandeling zie je het mooiste resultaat.

Door de intensiviteit van de behandeling zien we nog verbetering van de huid optreden tot 6 maanden na de laatste behandeling. Wanneer goede verzorgingsproducten worden gebruikt en eventueel onderhoudsbehandelingen worden toegepast zoals microneedling of chemische peelings om de 6 tot 8 weken, dan kun je jaren genieten van het resultaat van deze behandeling.

Waar moet je op letten?

Voor we starten met de behandeling is het noodzakelijk om 4 weken de felle zon te hebben gemeden. De huid mag namelijk niet zongebruind zijn tijdens de behandeling om pigmentvlekken of kleurverschil na de behandeling te voorkomen. Ook is deze behandeling niet geschikt wanneer je rookt. Omdat de huid van rokers vaak minder goed doorbloed is, beïnvloedt dit het herstelproces en resultaat van de behandeling. Ook is het noodzakelijk om goede verzorgingsproducten zowel voor als na de behandeling te gebruiken omdat onze ervaring is dat we daardoor nog beter resultaat boeken.

De voordelen van Huidzorg 073!

Alternatieve behandelingen

Chemische peelings

Chemische Peelings

Chemische Peelings hebben een blekende werking op pigmentvlekken.

Microneedling

Microneedling

Microneedling wordt ingezet met serums die pigmentonderdrukkend werken.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Prijslijst

Laserbehandeling voor huidverstrakking

  • Kraaienpootjes €200,-
  • Bovenlip en neuslippenplooi €250,-
  • Wangen €300,-
  • Wangen, bovenlip en kin €325,-
  • Voorhoofd €275,-
  • Gelaat €500,-
  • Hals €275,-

Prijzen zijn inclusief één LED-therapie behandeling en herstellende verzorging.

Plan je consult

Ieder traject begint bij ons met een vrijblijvend consult. Plan eenvoudig online een afspraak in op een door jouw gekozen datum en tijdstip en dan  zien we je graag snel terug in onze praktijk!

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!”

Petri van Vugt

5/5

“Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!”

Mandy Roelofs

Bel ons