fbpx

Kom langs voor een gratis consult

IPL huidverjonging

Naarmate je ouder wordt ontstaan naast lijntjes en rimpeltjes ook bruine of rode vlekjes. Zou jij willen dat je huid egaler wordt? Tijdens een IPL huidverjongingsbehandeling behandelen we de huid door middel van warme lichtflitsen. Het licht wat in de huid komt wordt geabsorbeerd door de rode adertjes en pigmentvlekken die de huid een vlekkerig uiterlijk geven. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd door de warmte-ontwikkeling in de huid door de warme flitsen. De vlekjes zullen verminderen en fijne lijntjes zullen vervagen. Je huid zal er na deze behandeling frisser uit komen te zien.

Tijdens een gratis consult bekijken we of deze behandeling geschikt is voor jouw huid

Hoe ziet de huid eruit na de behandeling?

Voordat we beginnen reinigen we de huid en brengen we een gel aan zodat de lichtflitsen diep in de huid dringen. Afhankelijk van de behandel locatie zal de huid er roze/rood uit gaan zien en licht gaan zwellen. Deze huidreactie kan 2-4 dagen aanhouden. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen tegen de zon om verbranding van de huid te voorkomen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoeveel behandeling er nodig zijn is erg afhankelijk van de hoeveelheid lijntjes en zichtbare vlekjes. Voor het maximale resultaat zijn vaak 2-3 behandelingen nodig die met tussenpozen van 4 weken plaatsvinden. Daarnaast geven we productadvies om het maximale resultaat uit de behandelingen te halen. Onze ervaring is dat goede verzorging thuis net zo belangrijk is als de behandeling zelf.

Combinatie van behandelingen voor het beste resultaat

Andere huidverbeterende behandelingen zoals een chemische peeling, led-therapie of microneedling zijn een mooie aanvulling na een IPL huidverjongingsbehandeling om de huid iedere 6-8 weken te verzorgen. Hiermee proberen we het resultaat zo lang mogelijk te behouden.

Plan een GRATIS consult!

Wil jij langskomen voor een gratis consult? Dat kan! bij ons kun je snel terecht voor een gratis adviesgesprek inclusief persoonlijk behandelplan. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op! 

Veelgestelde vragen

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het gebied.

 

Klein oppervlak (voorhoofd): v.a. €100,-

Middelgroot oppervlak (hele wangen): v.a. € 150,-

Groot oppervlak (volledige gezicht): € 200,-

 

Tijdens het intakegesprek wordt de prijs per behandeling vastgesteld.

Rode en donkerbruine vlekjes zullen gedurende de 4 weken na behandeling langzaam vervagen. Het opbouwen van collageen waardoor rimpels vervagen kan nog tot 6 weken na de behandeling resultaat geven.

Bij de behandeling van lijntjes en rimpeltjes is het resultaat afhankelijk van de huidconditie, leeftijd, gezondheid en leefwijze. Daarnaast zetten we het verouderingsproces van de huid niet stil. Vaak wordt een behandelkuur 1 keer in het jaar of 1 keer in de twee jaar herhaald. Het opnieuw ontstaan van vlekjes is ook afhankelijk van de zon. Daarom adviseren we de felle zon te mijden en je goed in te smeren met zonbescherming.

De behandeling is niet pijnloos. De behandeling kan warm en branderig aanvoelen. Over het algemeen is de behandeling goed vol te houden.

KEURMERK HUIDZORG 073
Bel ons