fbpx

Kom langs voor een gratis consult

littekentherapie

Bijna iedereen heeft wel een litteken: littekens als gevolg van acné of bijvoorbeeld na een operatie of ongeval. Bij ons kun je terecht voor behandeling van deze littekens, maar onze huidtherapeut kan jou ook informeren over het voorkómen van nieuwe littekens (bijvoorbeeld bij acné).

Wij kunnen problemen behandelen die zich kunnen voordoen bij een litteken: hypertrofie (ophoping van collageen), roodheid, pijn, jeuk, verkleuring, verharding, verkleving, slechte doorbloeding, bewegingsbeperking en oedeem (vochtophoping).

Hoe ziet de behandeling eruit?

We beginnen met een adviesgesprek, waarna wij een behandelplan op maat maken. Dit plan kan bestaan uit verschillende opties:

Camouflage-therapie

Camouflagetherapie om verkleuringen van een litteken te camoufleren.

Chemische peeling

Hierbij wordt het bovenste laagje dode cellen verwijderd. Dat zorgt voor afvlakking en vervaging.

Microneedling

Hierbij wordt het bovenste laagje dode cellen verwijderd. Dat zorgt voor afvlakking en vervaging.

Fractional laser

De fractional laser is bij Huidzorg 073 de meest effectieve behandeling om littekens te behandelen. 

Plan een GRATIS consult!

Wil jij langskomen voor een gratis consult? Dat kan! bij ons kun je snel terecht voor een gratis adviesgesprek inclusief persoonlijk behandelplan. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op! 

Veelgestelde vragen

Littekenbehandeling kan uit één of meerdere behandelingen bestaan. Tijdens een consult zal de huidtherapeut beoordelen welke behandeling de beste voor je is en wat de kosten zijn.

De vergoeding van een littekenbehandeling is afhankelijk van je zorgverzekeraar. Wij kunnen voor je uitzoeken wat jij vergoed krijgt.

vereniging-huidtherapeuten-logo
KEURMERK HUIDZORG 073
Bel ons