fbpx

Kom langs voor een gratis consult

microneedling

Tijdens een microneedling behandeling gebruikt de huidtherapeut de I’m pen. De I’m pen bestaat uit 36 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor deze steviger en gladder wordt.  Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden.

Bij Huidzorg 073 hebben we twee verschillende microneedling behandelingen:

Microneedling Regular (30min)

De microneedling Regular is zoals u deze van ons gewend bent. De huid wordt vooraf gereinigd, vervolgens beginnen we met de microneedling behandeling en gebruiken hierbij hyaluronzuur serum. Tot slot wordt er een passende dagcrème aangebracht en wordt er afgesloten met een UV-beschermende crème.

De microneedling Regular behandeling kost €120,- voor het gehele gelaat.

Microneedling Deluxe (45min)

Naast onze microneedling Regular bieden wij nu ook wat extra’s aan. Bij de microneedling Deluxe maken wij gebruik van een chemische peeling om de doorlaatbaarheid van de huid te bevorderen zodat de ampullen die we gebruiken bij deze behandeling met hooggeconcentreerde werkzame stoffen, nog dieper in de huid komen. De huidtherapeut kiest iedere behandeling zorgvuldig welk ampul het beste bij uw huid past en wat deze nodig heeft. Deze ampullen bevatten onder andere hyaluronzuur, glycolzuur, vitmanie C en retinol. Op deze manier krijgt uw huid dat extraatje wat hij nodig heeft! Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype en ideaal voor het behandelen van pigment, acnelittekens en als anti-aging.

De microneedling Deluxe behandeling kost €160,- voor het gehele gelaat

Het is ook mogelijk om deze behandelingen in kuurvorm te ondergaan. Deze prijzen staan hieronder. 

Plan een GRATIS consult!

Wil jij langskomen voor een gratis consult? Dat kan! bij ons kun je snel terecht voor een gratis adviesgesprek inclusief persoonlijk behandelplan. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op! 

Veelgestelde vragen

Microneedling Regular (30min)

De microneedling Regular behandeling kost €120,- voor het gehele gelaat.

Wil je deze behandeling in kuurvorm? 

Het pakket van 3 dermapen behandelingen kost €300,- (€100,- per behandeling i.p.v. €120,-)

Microneedling Deluxe (45min)

De microneedling Deluxe behandeling kost €160,- voor het gehele gelaat.

Wil je deze behandeling in kuurvorm? 

Het pakket van 3 dermapen behandelingen kost €400,- (€140,- per behandeling i.p.v. €160,-)

Uiteraard kunnen de microneelding behandelingen ook in de hals of decolleté toegepast worden. Prijzen hiervan kunt u navragen bij een van onze huidtherapeuten. 

 

Als je een microneedling behandeling ondergaat wordt het afgeraden om ongeveer 4 weken vóór en 4 weken ná de behandeling te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvlekken te voorkomen. In sommige gevallen wordt geadviseerd om de huid voor te bereiden met een crème om het maximale resultaat te behalen. Dit zal tijdens een intakegesprek besproken worden.

Hoeveel behandeling er nodig zijn is sterk afhankelijk van de indicatie, de ernst van het huidprobleem en de huidconditie. Bij de behandeling van littekens is het resultaat blijvend. Bij het behandelen van lijntjes en rimpels zal een microneedling behandeling om de zoveel tijd herhaald moeten worden. 

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en het soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij de meeste huidtypen zal dit snel verdwijnen. De dagen na de behandeling kan de huid licht schilferen. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen tegen de zon omdat deze sneller kan verbranden.

Afhankelijk van je ziektekostenverzekering, wordt voor sommige indicaties een microneedling behandeling vergoed. Tijdens een intakegesprek wordt er bekeken of jouw verzekering hier ook een vergoeding voor aanbiedt.

vereniging-huidtherapeuten-logo
KEURMERK HUIDZORG 073
Bel ons