fbpx

Permanente make-up (PMU) verwijderen Den Bosch

Krijg weer mooie wenkbrauwen

Wil je graag je permanente make-up (PMU) laten verwijderen in Den Bosch omdat deze niet mooi is gezet? Vind je dat je PMU wenkbrauwen helemaal zijn mislukt? Ben je daarom op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Den Bosch? Dan helpen wij je graag bij Huidzorg073! Wij kunnen je PMU verwijderen of vervagen met behulp van de Picoway Laser. We vertellen je graag hoe deze behandeling eruit ziet.

Wat krijg je in een consult?

Permanent make up verwijderen

Picoway laser

Het verwijderen van permanente make-up doen wij met behulp van de Picoway laser. De PicoWay laser is één van de beste lasers op de markt. De laser is effectiever en ook minder pijnlijk dan andere lasers. Het unieke aan de PicoWay laser is dat het de kortste pulsduur (picoseconde) heeft vergeleken met andere lasers, zoals de Q-swichted lasers. Het voordeel hiervan is dat de laser minder warmte in de huid en de inkt brengt, waarmee het risico op verbranding meteen wordt verkleind. Daarnaast heeft de PicoWay laser het hoogste piekvermogen. Dit betekent dat een grote hoeveelheid lichtenergie in zeer korte tijd op de tatoeage-inkt wordt ‘geschoten’. Dit brengt met zich mee dat het behandeltraject van het verwijderen van PMU een stuk korter is.

De voordelen van Huidzorg Clinics

Hoe wordt PMU verwijderd

bij Huidzorg Clinics?

Wij begrijpen dat het spannend is om permanente make-up te laten verwijderen. Misschien ben je wel bang dat laseren schadelijk voor je is. Wij geven je graag meer informatie over onze behandeling waarbij we ingaan op het intakegesprek, de behandeling, de nazorg en de kosten. Heb je daarna nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Intakegesprek 

Wanneer je bij ons je PMU wilt laten verwijderen, beginnen we met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek is er ruimte om al je vragen te stellen. Wij snappen dat je vragen zult hebben, bijvoorbeeld of laseren slecht voor je is, hoe de behandeling precies verloopt en wat de kosten zijn. Wij begrijpen dat het spannend is om je gezicht te laten laseren. We geven je daarom eerlijk advies en beantwoorden al je vragen.

Behandeling PMU verwijderen

We leggen je graag uit hoe onze behandeling voor het verwijderen van permanente make-up in zijn werk gaat. Ben je bang dat het pijn doet of lang duurt? Dan hebben we goed nieuws voor je. De behandeling zelf met de PicoWay laser duurt slechts enkele minuten. De laserbehandeling om je permanente make-up te verwijderen is daarnaast ook vrijwel pijnloos. Tijdens de behandeling maken we eerst je gezicht goed schoon. Vervolgens gebruiken we een laser om de permanente make-up te vervagen en achteraf smeren we verkoelende gel op de huid. De huid voelt na de behandeling vaak als een soort schaafwond. In het filmpje kun je alvast kijken hoe deze behandeling werkt.

Nazorg en ervaring met weglaseren van PMU

Wanneer je permanente make-up is verwijderd, is het belangrijk dat je het goed koelt. De huid kan namelijk rood zijn en er kan wat zwelling ontstaan. Direct na de behandeling verkoelen wij dit daarom met gel. Heb je thuis nog last? Dan kun je het verder koelen met een coolpack. Uit ervaring weten we dat het nakoelen thuis vaak overbodig is, maar het mag natuurlijk wel. We stellen samen een op maat gemaakt behandelplan op en bepalen dan hoe vaak je terug moet komen. Gemiddeld hebben we 3 tot 6 behandelingen nodig die om de 6 weken plaatsvinden.

Kosten PMU verwijderen

bij Huidzorg Clinics Den Bosch

De exacte prijs voor het verwijderen van PMU is verschillend. Tijdens het gratis consult kunnen we je dit precies vertellen. Hiernaast vind je een prijslijst met de gemiddelde kosten voor het verwijderen van permanente make-up van de wenkbrauwen.

Prijslijst per behandeling

Veelgestelde vragen

over het verwijderen van PMU

Het liefst beantwoorden we al je vragen tijdens een persoonlijk consult. Toch hebben we hier een aantal vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze specialisten!

Het gemiddelde aantal behandelingen varieert omdat diepte, kleur en hoe lang geleden de permanente make-up gezet is, bepalend zijn voor het aantal behandelingen. We houden over het algemeen rekening met 3-6 behandelingen om de 6 weken om de huid tussendoor voldoende te laten herstellen.

Vermijd minimaal 4 weken voor en na de behandeling contact met felle zon en smeer anders het gebied voldoende in met zonbescherming met minimaal SPF 30. Dat geldt ook voor de zonnebank.

Plan je consult - Den Bosch

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten uit Den Bosch

5/5

“Ik ben heel erg blij met Huidzorg. Ze neemt de tijd voor je, heeft een goed luisterend oor, is meedenkend en meelevend, eerlijk en kijkt met je mee naar mogelijkheden betreft je verzekering zodat je niet onaangenaam verrast word. Ook hebben ze een leuke nieuwsbrief en krijg je een smsje wanneer je een afspraak hebt, zodat je deze niet vergeten kan. Al met al ben heel tevreden en ben blij dat mijn huisarts mij naar haar heeft doorverwezen.”

Marion Kerkhof

5/5

“Zeer nette ruimtes. Lieve meiden die alles van A tot Z controleren en vertellen wat ze gaan doen. Na 1x laseren al zichtbaar resultaat. Vandaag de 2e keer geweest en zeer benieuwd naar het resultaat.”

Mandy Roelofs

Bel ons