fbpx

Kom langs voor een gratis consult

Picoway Resolve fractional laser

Den Bosch

De Picoway Resolve fractional laser is een krachtige nieuwe laser die ingezet kan worden om huidverouderingsverschijnselen zoals fijne lijntjes te verminderen. De Picoway Resolve fractional laser werkt met een ultrakorte picoseconde. Het voordeel van deze picoseconde is dat het bindweefsel verpulverd wordt zonder de omliggende huid te beschadigen. Door deze reactie wordt de huid gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken waardoor fijne lijntjes vervagen en de huid gladder wordt. De huid zal er weer jonger uit gaan zien. Doordat de laser daarnaast gefractioneerd werkt, wordt er slechts een deel van de huid behandeld. Het voordeel hiervan is dat de kans op bijwerkingen aanzienlijk laag is.

Voordat we starten met de behandeling bepalen we de conditie van de huid door middel van een huidanalyse. Op basis hiervan maken we een plan op maat.

Wat kun je verwachten na de Picoway-behandeling

Afhankelijk van de behandel locatie zal de huid er roze/rood uit gaan zien; dit houdt meestal 1-2 dagen aan. Daarnaast kunnen er tijdelijk rode puntjes aanwezig zijn in de huid; dit houdt meestal niet langer dan 2-3 dagen aan. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen tegen de zon om verbranding van de huid te voorkomen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor het maximale resultaat zijn er gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig. De behandelingen worden vaak ingepland met een tussentijd van 4-6 weken. Daarnaast geven we productadvies gedurende het behandeltraject om het maximale resultaat uit de behandelingen te halen. Onze ervaring is dat goede verzorging thuis net zo belangrijk is als de behandeling zelf.

Andere huidverbeterende behandelingen zoals een chemische peelingled-therapie of microneedling zijn een mooie aanvulling na een Picoway Resolv factional laser kuur om de huid iedere 6-8 weken te verzorgen. Hiermee proberen we het resultaat zo lang mogelijk te behouden

Plan een GRATIS consult!

Wil jij langskomen in onze praktijk in Den Bosch? Dat kan! bij ons kun je snel terecht voor een gratis adviesgesprek inclusief persoonlijk behandelplan. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op! 

Veelgestelde vragen

De kosten van een huidverjongingsbehandeling met de Picoway Resolve lopen zeer uiteen en zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen lichaamsdeel.

 

Klein oppervlak (rond de ogen): v.a. €100,-

Middelgroot oppervlak (hele wangen): v.a. € 150,-

Groot oppervlak (volledige gezicht): € 200,-

 

Het is ook mogelijk om deze behandeling in kuurvorm te doen. 
3 behandelingen volledige gezicht: €520.- i.p.v. €600.- (€80,- korting) 
5+ 1 gratis behandeling volledige gezicht €1000.- i.p.v. €1200.- (€200,- korting).

Tijdens het intakegesprek wordt de prijs per behandeling vastgesteld.

De laser zorgt ervoor dat de huid collageen en elastine vezels gaat aanmaken. Hierdoor wordt de huid steviger en gladder. Dit is een proces wat enkele weken kan duren voor je zichtbaar resultaat ziet. Leeftijd, roken, zongedrag en levensstijl bepalen hoe snel en hoeveel resultaat je ziet.

Bij de behandeling van lijntjes en rimpeltjes is het resultaat afhankelijk van de huidconditie, leeftijd, gezondheid en leefwijze. Daarnaast zetten we het verouderingsproces van de huid niet stil. Vaak wordt een behandelkuur 1 keer in het jaar of 1 keer in de twee jaar herhaald.

De behandeling is gevoelig maar niet pijnlijk. Tijdens de behandeling kan warmte en een licht branderig gevoel ervaren worden. De behandeling is goed vol te houden.

Bel ons