fbpx

Tattoo verwijderen in Den Bosch

Laat je tattoo laseren in Den Bosch

Heb jij spijt van je tattoo en wil je je tattoo laten verwijderen in Den Bosch? Dan kun je terecht bij Huidzorg Clinics. Met slechts enkele laserbehandelingen kunnen wij jouw tattoo veilig en zonder littekens verwijderen. We vertellen je graag hoe het verwijderen van een tattoo eraan toe gaat bij ons. Daarom behandelen we hier het consult, de behandeling en de kosten.

Wat krijg je in een consult?

Tattoo verwijderen

Tattoo verwijderen

met de PicoWay Laser

Bij Huidzorg Clinics werken we met de PicoWay laser om je tattoo te verwijderen. Dit is een veilige en effectieve manier om je tattoo weg te laten laseren. De PicoWay laser is één van de beste lasers om je tattoo te verwijderen en het is ook veel minder pijnlijk dan andere lasers. Wij kunnen met trots vertellen dat wij een van de weinige klinieken in Nederland zijn die beschikken over deze apparatuur. Kijk de video hiernaast om te zien wat wij doen per behandeling, waaronder het verwijderen van een tattoo.

Tattoo weg laseren

door professionals in Den Bosch

Voor het weg laseren van je tattoo ben je bij ons in goede handen. Wij zijn geen gewone schoonheidsspecialist, maar een huidtherapeutische praktijk voor paramedische en cosmetische behandelingen. Ons team bestaat uit enthousiaste HBO-geschoolde huidtherapeuten gespecialiseerd in het genezen, verbeteren, verjongen en onderhouden van de huid. Het weg laseren van een tattoo is een van onze vele behandelingen die we bieden.

Behandeling weg laseren tattoo

Wanneer je je tattoo wilt laten verwijderen bij ons in Den Bosch, beginnen we met een gratis consult. In dit consult bespreken we de belangrijkste zaken, zoals het behandelplan, de kosten en hoe je je kunt voorbereiden. Tijdens het verwijderen van je tattoo gebruiken we de PicoWay laser. Hierdoor is de behandeling zeer effectief en vooral ook minder pijnlijk. Het verwijderen van een tattoo gebeurt in verschillende behandelingen waarbij er minimaal 8 weken tussen elke behandeling zit. De behandelde huid kan rood en gezwollen zijn. Dit is normaal en zal elke behandeling afnemen.

Veelgestelde vragen

verwijderen van een tattoo

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt voordat je je tattoo laat verwijderen bij ons in Den Bosch. Hieronder geven we daarom antwoorden op de meest gestelde vragen over het weg laseren van een tattoo. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op of plan direct gratis consult.

De grootte van de tattoo bepaalt onder andere hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn. Je moet er rekening mee houden dat een tattoo na 1 keer laseren niet meteen verwijderd is. Bij de meeste tatoeages zijn tussen de 10 en 12 behandelingen nodig.

Tussen iedere behandeling zit minimaal 8 weken. Je lichaam heeft namelijk gemiddeld 8 weken de tijd nodig om de inktdeeltjes ‘op te ruimen’. Dit is belangrijk om je tattoo op de beste manier weg te laseren.

Nee, het verwijderen van een tattoo is een cosmetische ingreep en wordt dus niet vergoed door de zorgverzekering. 

Ja, dat kan! Vermijd minimaal 4 weken voor en na de behandeling contact met zonlicht. Dit betekent ook dat je het behandelgebied zo min mogelijk bloot moet stellen aan uv-straling zoals een zonnebank. Op deze manier is de behandeling het meest succesvol.

Nee, wij kunnen met onze laser tattoo’s op ieder type huidskleur behandelen. Huidskleur heeft dus helemaal geen invloed op het weg laseren van je tattoo.

Resultaten van het tattoo laseren

tatoeage verwijderen-min
tatoeage verwijderen 2-min
tatoeage verwijderen-min3
tatoeage verwijderen-min4

Plan je consult - Den Bosch

De kosten voor het verwijderen van een tattoo wordt bepaald aan de hand van de grootte van het oppervlak en het aantal behandelingen dat nodig is. In de lijst hiernaast zie je een indicatie van wat de kosten zijn per behandeling. Wil je precies weten wat de kosten zijn om je tattoo te laten verwijderen? Neem dan contact met ons op! Zien we jou binnenkort in onze praktijk in Den Bosch?

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten uit Den Bosch

5/5

“Zeer nette ruimtes. Lieve meiden die alles van A tot Z controleren en vertellen wat ze gaan doen. Na 1x laseren al zichtbaar resultaat. Vandaag de 2e keer geweest en zeer benieuwd naar het resultaat..”

Mandy Roelofs

5/5

“Tijdens het gratis intakegesprek een behandelplan opgesteld voor mijn tatoeages. Tot nu toe 2 behandelingen gehad en ben erg tevreden met de behandelingen en het resultaat. Behandelingen worden goed en professioneel uitgevoerd. Een groot pluspunt dat je op een aantal dagen ook na het werk ‘s avonds en in het weekend terecht kunt!”

Kimanh Luu

Bel ons