fbpx

Wenkbrauwen epileren

Altijd goed en mooi onderhouden wenkbrauwen

Vind je het lastig om zelf een vorm in je wenkbrauwen te krijgen? Kun je lastig zien waar de haartjes zitten die je weg moet halen? Wij kunnen je wenkbrauwen weer mooi in vorm epileren. Wenkbrauwen epileren doen wij – afhankelijk van hoe snel de haren terug groeien – iedere 4 tot 6 weken. Bij veel blonde of dunne haartjes gebruiken we hars in plaats van een pincet om er zeker van te zijn dat alle haartjes weg gaan.

Prijs: €17,50. Gecombineerd met een gezichtsbehandeling € 12,50.

Wat zijn de voordelen van wenkbrauwen epileren?

Veelgestelde vragen

over wenkbrauwen epileren

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over epileren van wenkbrauwen. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult.  

Dit verschilt per persoon en is afhankelijk van hoe snel de haren terug groeien. Meestal kunnen we de wenkbrauwen na 4 tot 6 weken opnieuw epileren.

De prijs voor het epileren van wenkbrauwen zijn €17,50. Zodra je dit combineert met een gezichtsbehandeling kost het € 12,50.

Het is ook mogelijk om je wenkbrauwen te verven. Bekijk onze pagina ‘wenkbrauwen verven‘ voor meer informatie.

Plan je consult

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Veel tevreden klanten ging je voor

5/5

“Een nette en verzorgde salon met erg vriendelijk en kundig personeel. Geven duidelijke uitleg over de behandeling. Ik ben tot nu toe al heel tevreden over het behaalde resultaat!”

Iris

5/5

“Professionele praktijk, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze weten waar ze over spreken en doen er alles aan om je ook te helpen daar waar zij kunnen. Al jaren cliënte en kan iedereen deze praktijk aanraden. Een dikke 10!”

Kelly Van Den Broek

Bel ons