fbpx

Wenkbrauwen en wimpers verven

Geef je gezicht een krachtig uiterlijk

Laat je wenkbrauwen en wimpers verven en geef je gezicht een voller uiterlijk. Wenkbrauwen zullen aanzienlijk meer zichtbaar en symmetrisch zijn, wimpers lijken een stuk langer. De verf blijft ongeveer 2 weken in de haartjes zitten. We bepalen samen de kleur voor de wenkbrauwen. Tijdens het intrekken van de wenkbrauwverf plakken we pads op de onderoogleden en is het belangrijk de ogen dicht te houden. Vervolgens gaan we over tot het verven van de wimpers. Na ongeveer 10 minuten verwijderen we de verf weer.

Wat zijn de voordelen van verven?

Wenkbrauwen verven

Henna Brows

Bij Henna Brows verven we zowel de haartjes als de huid onder de haartjes. Hierdoor ontstaat er een “ingetekend” effect. De henna helpt kale plekjes in de wenkbrauwen op te vullen en blijft tot ongeveer 2 weken op de huid zitten en tot wel 4 weken in de haartjes. Eerst reinigen we de wenkbrauwen, daarna bepalen we samen de kleur en de gewenste vorm. De Henna wordt hard zodra deze is aangebracht en kunnen we na ongeveer 12 minuten verwijderen.

De voordelen van Huidzorg 073

Kosten

Wenkbrauwen & wimpers verven

In de prijslijst vind je een richtlijn van de kosten per behandeling voor het laten verven van je wenkbrauwen en wimpers.

Prijslijst

Wenkbrauwen en wimpers verven

Veelgestelde vragen

over wenkbrauwen verven

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over verven van wenkbrauwen of wimpers. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult.  

De kleur na het verven blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zitten. Wanneer je regel­matig je wenkbrauwen of wimpers laat verven kan dit zorgen voor een langdurig effect.

De prijs voor het verven van je wenkbrauwen en wimpers beginnen bij €17,50. Kies je voor Henna Brows dan kost dit €35,00. Combineer Henna Brows met een andere gezichtsbehandeling. De kosten zijn dan € 22,50.

Het is ook mogelijk om je wenkbrauwen te epileren. Bekijk onze pagina ‘wenkbrauwen epileren‘ voor meer informatie.

Plan je consult

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Veel tevreden klanten ging je voor

5/5

“Een nette en verzorgde salon met erg vriendelijk en kundig personeel. Geven duidelijke uitleg over de behandeling. Ik ben tot nu toe al heel tevreden over het behaalde resultaat!”

Iris

5/5

“Professionele praktijk, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze weten waar ze over spreken en doen er alles aan om je ook te helpen daar waar zij kunnen. Al jaren cliënte en kan iedereen deze praktijk aanraden. Een dikke 10!”

Kelly Van Den Broek

Bel ons