fbpx

Nieuw bij Huidzorg 073: BRUSH ON BLOCK!

brush on block

Brush On Block is een natuurlijk mineraal zonbeschermend poeder met breedspectrum SPF 30 zonder chemische ingrediënten. De zelfdoserende borstel zorgt voor het gemakkelijk aanbrengen.

Brush On Block is een natuurlijke minerale zonbescherming in poedervorm met een SPF 30.

De voordelen van Brush On Block:

 • Gemakkelijk aanbrengen en opnieuw aanbrengen
 • Perfect voor al je dagelijkse activiteiten
 • Kan over of onder make-up gebruikt worden
 • Veilig voor kinderen en bij een gevoelige huid
 • Is doorschijnend – heeft geen invloed op je normale huidskleur
 • Geweldig voor hoofdhuid en bij dunner wordend haar
 • Geen vettige textuur, vieze handen of witte waas
 • Trekt niet in je huid en prikt niet in je ogen
 • Tot 80 minuten transpiratie- en waterbestendig
 • Zal niet doordringen in kleding, stoffering of sportuitrusting
 • Vrij van parabenen, PABA en ftalaten
 • Dierproefvrij

Waarom Brush On Block Mineral Powder Sunscreen gebruiken

Brush On Block is een natuurlijke minerale zonbescherming in poedervorm die SPF 30 bescherming biedt tegen de schadelijke stralen van de zon. Het is gemaakt om een volledig natuurlijk, niet-irriterend, gebruiksvriendelijk alternatief te zijn voor normale zonnebrandcrèmes.

Het is effectief

De exclusieve minerale poederformule van Brush On Block is net zo effectief als elke andere SPF 30 zonnebrandcrème/-lotion zonder de nadelen daarvan. Het bevat natuurlijk titaniumdioxide en zinkoxide, beide veelgebruikte stoffen om te beschermen tegen schadelijke UVA-, UVB- en IRA-stralen (infrarood A).

Het is veilig en natuurlijk

De actieve ingrediënten in Brush On Block, titaniumdioxide en zinkoxide, zijn beide algemeen bekende, natuurlijk voorkomende mineralen. Gecombineerd en gebruikt zoals aangegeven, creëren ze een van de veiligste zonbeschermingen op de markt. Geen schadelijke bijproducten, geen bijwerkingen – alleen betrouwbare SPF 30-zonbescherming.
De inactieve ingrediënten in Brush On Block bevatten veilige, natuurlijke mineralen en eersteklas botanische extracten. Deze mix van extracten is samengesteld om de huid te kalmeren, te verrijken en aan te vullen. Ze bevatten natuurlijke antioxidanten, verzachtende middelen, hydraterende, ontstekingsremmende en irritatiebestrijdende ingrediënten.

Het is het beste zonnescherm voor een gevoelige huid

Een van de belangrijkste voordelen van de speciale minerale poederformulering is dat deze zeer huidvriendelijk is. Omdat het is ontworpen om óp je huid te liggen in plaats van te penetreren, zoals de meeste zonbeschermingen, zal het geen irritatie geven en de poriën niet verstoppen. Dit betekent dat Brush On Block het perfecte zonnescherm is voor jonge kinderen, mensen die vatbaar zijn voor acne en mensen met een zeer gevoelige huid. Het is een van de meest huidvriendelijke zonnefilters op de markt.

Het is kindvriendelijke zonbescherming

Brush On Block is veilig voor kinderen vanaf 6 maanden. Veel kinderen geven de voorkeur aan het gemak en plezier van de ingebouwde borstelapplicator in plaats van ingesmeerd te worden met een plakkerige lotion of crème. Het is snel, veilig, gebruiksvriendelijk en effectief.

Het is waterbestendig

Hoewel Brush On Block een mineraal poeder is dat bovenop je huid ligt, wil dat niet zeggen dat het bij het eerste teken van water of transpiratie zal verdwijnen. De zonnebrand is zelfs ontworpen om tot 80 minuten effectief te zijn tijdens het zwemmen of transpireren. Zorg ervoor dat je het opnieuw aanbrengt wanneer je handdoekdroog bent.

Het wordt geleverd met een ingebouwde borstelapplicator

Wanneer je Brush On Block zonbescherming aanschaft, wordt deze geleverd met ingebouwde borstel. De borstel is speciaal ontworpen om het aanbrengen van de zonnebrand zo gemakkelijk mogelijk te maken. Open de stick, laat het poeder op de borstel stromen en borstel het op je huid – zo simpel is het.

Het is navulbaar

De minerale poederformule van Brush On Block is niet alleen ontworpen om natuurlijk en milieuvriendelijk te zijn, ook de verpakking is dat. Die is navulbaar dus als het poeder op is, hoef je alleen maar een nieuwe vulling te bestellen.

Bekijk ook

Bel ons