fbpx

Onze merken

In deze blog willen wij meer informatie geven over Neostrata en Dermaceutic en hun producten.

Neostrata

De werking van Neostrata is wetenschappelijk bewezen.

In 1974 ontdekten de oprichters van Neostrata de voordelen van Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) op de huid. Deze ontdekkingen en innovaties worden nog tot op de dag van vandaag voortgezet. AHA’s is een vorm van een exfoliant. Op een milde wijze verwijderd deze exfolient huidcellen.  Hierdoor verbeterd de huidstructuur, heldert het de huid op en kan het poriën vernauwen. In 1994 werden de Polyhydroxy Acids ontwikkeld. Dit is een tweede generatie Hydroxy zuren en werken bijna hetzelfde als AHA’s maar hebben een goede anti-aging werking zonder irritatie aan de huid te geven. Ideaal voor een gevoelige huid. In 2000 is er een 3de generatie aan Hydroxy Acids ontwikkeld namelijk de Bionic Polyhydroxy Acids, waarbij er geen irritatie ontstaat maar heel hydraterend werken, dit is erg geschikt voor een droge, gedehydrateerde huid.

Wij hebben meerdere producten in ons assortiment van Neostrata die geschikt zijn voor een droge huid, acne huid, voor pigmentvlekken en voor een anti-aging werking. Indien u interesse heeft in een product laat het ons gerust weten, afhankelijk van uw wensen en huidtype kunnen wij een geschikt product voor u adviseren.

 

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Dermaceutic

Dermaceutic richt zich op huidverbetering en huidverzorging. Dermaceutic ontwikkeld een nieuwe generatie cosmeceuticals en is daarom alleen verkrijgbaar via huidtherapeuten of cosmetische artsen.

Dermaceutic is een van de eerste laboratoria die cosmeceuticals ontwikkelde met ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamine C, retinol en glycolzuur. De producten van Dermaceutic zijn wetenschappelijk onderbouwd. Wil je graag meer informatie over je huidaandoening of huidtype om het juiste product uit te kiezen neem dan gerust contact met ons op.

 

Naast Neostrata en Dermaceutic hebben wij nog veel meer merken. al onze producten zijn verkrijgbaar via onze webshop  www.huidzorgshop.nl

Terug naar blogoverzicht >>

Bekijk ook

Bel ons