fbpx

Permanente Make-Up Verwijderen

Permanent make up verwijderen

Heb je in het verleden permanente make-up (PMU) laten zetten maar ben je hier niet (meer) tevreden over?  Zou je graag nieuwe PMU willen laten zetten maar moet het daarvoor eerst minder zichtbaar gemaakt worden? Dan ben je bij Huidzorg Clinics aan het juiste adres! Wij kunnen je PMU namelijk vervagen of zelfs helemaal verwijderen. In dit blog vertellen we graag hoe wij permanente make-up verwijderen. 

Hoe verwijderen of vervagen wij permanente make-up?

De huidtherapeuten van Huidzorg Clinics kunnen PMU verwijderen of vervagen met de PicoWay laser. De PicoWay is een van de beste lasers op de markt. De laser werkt namelijk effectiever en is daarnaast ook minder pijnlijk. Het unieke aan de PicoWay laser is dat deze de kortste pulsduur (picoseconde) heeft vergeleken met andere lasers, zoals de Q-swichted lasers. Door deze korte pulsduur wordt er minder warmte in de huid en de inkt gebracht waarmee het risico op verbranding wordt verkleind. PicoWay heeft momenteel het hoogste piekvermogen. Dit betekent dat een grote hoeveelheid lichtenergie in zeer korte tijd op de tatoeage-inkt wordt ‘geschoten’. Het voordeel hiervan is dat het behandeltraject korter duurt.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de behandeling plannen we altijd een vrijblijvend intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek is het mogelijk om al je vragen te stellen. Hierbij geven we je zo uitgebreid en eerlijk mogelijk antwoord. Daarnaast leggen we je uit wat de behandeling inhoudt. Zo bespreken we bijvoorbeeld waar je rekening mee moet houden en wat de kosten zijn. 

Behandeling en nazorg

De laserbehandeling zelf duurt over het algemeen slechts enkele minuten. Daarbij gebruiken wij een koelsysteem wat als erg prettig wordt ervaren door veel klanten. Na de behandeling is het behandelde gebied rood en kan het wat zwelling vertonen. Het voelt een beetje aan als een schaafwond. Daarom brengen wij na de behandeling op het behandelde gebied een verkoelende gel aan. Je mag eventueel thuis nog verder koelen met een coolpack, maar over het algemeen is dit niet nodig. Je hoeft ook niet bang te zijn dat haartjes gaan uitvallen na de behandeling. De PicoWay laser heeft daar namelijk geen effect op. 

Zelf PMU verwijderen

We horen in de praktijk dat mensen soms zelf proberen om de PMU te verwijderen. Ook laten sommigen het verwijderen in een salon met een vloeistof.  Wij raden dit erg af! De gebruikte vloeistoffen veroorzaken namelijk vaak lelijke littekens. 

Ervaringen met het verwijderen van PMU 

Onze klanten geven aan dat ze na elke behandeling resultaat zien. Ze vinden het verwijderen of vervagen voorspoedig gaan en geven aan dat ze het prettig vinden dat er vaak geëvalueerd wordt. Wij doen dit met behulp van foto’s. Op deze manier kunnen we goed beoordelen in welke mate  verbetering zichtbaar is. Wij vinden dit belangrijk, omdat we op deze manier de kwaliteit van onze behandelingen kunnen waarborgen. 

Bekijk ook

Bel ons