fbpx

Kom langs voor een gratis consult

Schoonheidsspecialist

Ben jij niet tevreden over je huid? Ziet je huid er dof en onverzorgd uit of wil je rimpels voorkomen? Laat je huid dan professioneel verzorgen door een schoonheidsspecialiste. Bij Huidzorg 073 gaan we verder dan het geven van een klassieke schoonheidsbehandeling. Onze specialiste volgend trainingen en cursussen om op de hoogte te zijn. Uiteraard blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de huidzorg. Met onze moderne apparatuur, hoogwaardige producten en combinatiebehandelingen proberen we snel resultaat te boeken. Hierdoor halen we het maximale uit onze behandelingen zodat je lang profijt hebt van het resultaat. Benieuwd welke behandelingen we uitvoeren en hoe we te werk gaan? Lees dan snel verder!

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Intakegesprek

We beginnen altijd met een intakegesprek. Hiervoor vragen we je langs te komen bij onze schoonheidssalon in Den Bosch. Het eerste consult is gratis en hierin bespreken we samen jouw wensen. Zo kunnen we altijd een behandelplan op maat maken. Tijdens dit consult analyseren we je huid door gebruik te maken van onze Observ of collageen scan. Onze Observ maakt nauwkeurige foto’s van je huid. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld huidschade als gevolg van de zon zien. Met onze collageen scan kunnen we de huid van binnenuit bekijken. Zo kunnen we beoordelen of de huid ook van binnenuit voldoende gevoed wordt door jouw huidige levensstijl. Soms is het verstandig om aanvullende supplementen te gebruiken om de huid van binnenuit te verbeteren. Onze schoonheidsspecialistes kijken verder dan alleen de buitenkant van je huid. 

Stap 2: Opstellen van een behandelplan

Zodra we alle informatie hebben, bespreken we alle mogelijke behandelingen die voor jouw huid geschikt zijn. Ook geven we advies over welke huidverzorgingsproducten het beste zijn om je huid naast onze geadviseerde behandelingen thuis optimaal te verzorgen. Wij kunnen met onze behandelingen veel bereiken maar de juiste verzorging thuis vergroot het uiteindelijke resultaat. 

Stap 3: Kies uit onze extra behandelingen

Maak je behandeling compleet met een wimper- en/of wenkbrauwbehandeling. Denk aan het epileren en verven van wenkbrauwen. Maar ook het liften en verven van wimpers is mogelijk. Storende haren in het gezicht kunnen geharst worden of maak gebruik van een van onze gezichtsbehandelingen

Welke schoonheidsbehandelingen bieden wij aan?

gezicht harsen

Gezicht harsen

Heb je last van donshaartjes of lichte haartjes die niet gelaserd kunnen worden? Wil je liever niet laseren maar een gladde huid door alle haartjes te verwijderen? Dan is harsen de oplossing.

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen verven

Laat je wenkbrauwen en wimpers verven en geef je gezicht een voller uiterlijk. Wenkbrauwen zullen aanzienlijk meer zichtbaar en symmetrisch zijn, wimpers lijken een stuk langer.

Wenkbrauwen epileren

Heb je last van donshaartjes of lichte haartjes die niet gelaserd kunnen worden? Wil je liever niet laseren maar een gladde huid door alle haartjes te verwijderen? Dan is harsen de oplossing.

Lash Lift

Bij een lash lift liften we je wimpers door een permanentvloeistof. Geniet hiermee tot zeker 5 weken na de behandeling van gekrulde wimpers.

Bel ons