fbpx

Waarom zou jij je gezicht laten behandelen door een specialist?

Niet iedereen gaat iedere 6 of 8 weken naar de schoonheidsspecialist of huidtherapeut.

Is dat nodig?

Dat is helemaal afhankelijk van iemands prioriteiten en/of welke soort huid je hebt en of je bijvoorbeeld (ernstige) huidproblemen hebt.

Niet iedereen vindt het leuk of fijn om te sporten. De een vindt het wel belangrijk om naar de sportschool te gaan voor zijn gezondheid, om er goed uit te zien en de ander niet. Ik denk dat je het zo ook moet zien met schoonheidsbehandelingen. Het is geen must, maar wil je er gezond en verzorgd uitzien, dan kan een behandeling daar wel aan bijdragen net als sporten voor je lichaam.

Tegenwoordig is uiterlijke verzorging erg belangrijk. Het eerste wat iemand ziet is toch je huid en mijn ervaring is dat als iemand tevreden is met zijn huid dat ook meer zelfvertrouwen geeft. We krijgen ook steeds meer de wens verzorgd oud te willen worden. Dan wil niet zeggen dat de huid strak getrokken moet worden en geen rimpels meer zichtbaar moeten zijn, maar dat de huid er egaal en fris uitziet.

Is dat mogelijk? Jazeker!

Met de juiste producten thuis kom je al een heel eind. In onze praktijk doen wij als ondersteuning behandelingen die wat dieper werken om de huid een flinke boost te geven. Ik vergelijk onze behandelingen vaak als een personal training work-out in de sportschool. Je prikkelt je huid net even wat extra om bijvoorbeeld het collageen weer op te bouwen waardoor de huid steviger wordt. Onze behandelingen gaan net wat dieper in de huid dan wat crèmes kunnen doen. Hebben de crèmes die je thuis gebruikt dan wel zin? Jazeker! Je kan wel één flinke work-out hebben gedaan maar als je thuis de oefeningen niet bijhoudt zal het resultaat maar kortdurend zijn.

Dus om je resultaat zo lang mogelijk te behouden is goede verzorging thuis net zo belangrijk.

Wij hebben heel veel verschillende soorten behandelingen – van peelings tot micro-needling en van milde tot heftige laserbehandelingen. Tijdens een gratis intakegesprek komen we tot een op maat gemaakt behandelplan voor iedere huid. .

Ben jij benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak. 

Terug naar blogoverzicht >>

Bekijk ook

Bel ons