fbpx

ACTIES!

Profiteer maandelijks van aantrekkelijke kortingen.

Iedere maand hebben we weer unieke aantrekkelijke acties met hoge kortingen op populaire producten en behandelingen. Bekijk hieronder wat de acties van deze maand zijn. 

De voordelen van Huidzorg Clinics

Acties September en Oktober 2023

Laserontharen pakket

Heb jij last van ingegroeide haren, scheerirritaties, stoppels of wil je gewoon van je (over)beharing af? Dan is laserontharen dé oplossing voor zowel de lichte als de donkere huid! Profiteer nu van onze actie en zorg ervoor dat je de volgende zomer haarvrij in gaat.
Bij een afname van 6 laserontharingsbehandelingen ontvang je nu 10% korting.

Chemische peeling pakket

Heb jij last van acne, pigmentvlekken, littekens, wil je je huid verjongen of wil je gewoon een boost voor jouw huid? Dan zijn onze chemische peelings een mogelijkheid. Kom eens langs voor een intakegesprek om te overleggen wat de peelings voor jouw huid kunnen doen.
Bij een afname van 4 chemische peelings ontvang je nu 10% korting.

10% korting op maskers

Wil jij naast je skincare routine thuis je huid een extra boost geven? Kijk dan eens naar ons assortiment maskers voor thuis! De verschillende maskers hebben alle een ander doel. Neem eens een kijkje in onze webshop of laat je adviseren door onze huidtherapeuten!
Profiteer nu van 10% korting op ons hele assortiment maskers!

Gratis zonschade analyse

Gratis zonschade analyse met de Observ 520

Ben jij benieuwd hoeveel schade de zon aan jouw huid heeft veroorzaakt en wat wij daaraan kunnen doen? De hele maand september en oktober doen wij een GRATIS huidanalyse door middel van speciale foto’s met de Observ 520.
Maak nu snel een afspraak en laat je adviseren door onze huidtherapeuten!

Nieuw bij Huidzorg Clinics?

Ben jij nieuw bij Huidzorg Clinics? Plan dan eenvoudig online een vrijblijvend consult met één van onze huidtherapeuten. 

Wat krijg je in een consult?

Bel ons