fbpx

Rosacea behandeling Den Bosch

Roodheid in het gezicht verminderen

De vier belangrijkste kenmerken van rosacea zijn roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose), bultjes (papels) en puistjes (pustels). Het is een chronische huidaandoening die veel voorkomt. Gelukkig is rosacea goed onder controle te krijgen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende behandelingen waarbij we rosacea kunnen behandelen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je adviseren door een van onze huidtherapeuten tijdens een rosacea behandeling in Den Bosch.

Wat kun je van ons verwachten?

Rosacea behandeling Den Bosch

Onze behandelingen in Den Bosch
tegen rosacea

Kies je voor een rosacea behandeling bij ons in Den Bosch, dan beginnen we met een grondige huidanalyse. Hierdoor weten we wat de ernst van de rosacea is en stellen we een gepersonaliseerd behandelplan voor je samen. Er zijn verschillende behandelingen bij rosacea die wij kunnen inzetten. Zo hebben we LED-therapie, chemische peelings of laserbehandelingen. Daarnaast adviseren we vaak huidverzorgingsproducten om ervoor te zorgen dat de rosacea onder controle blijft.

Huidzorg Clinics - Den Bosch

Led-therapie

LED-therapie

Bij LED-therapie wordt gebruikgemaakt van krachtig, puur licht om op een natuurlijke wijze huidverbetering te stimuleren. Een behandeling met LED (lichttherapie) staat bekend om zijn herstellende en ontstekingsremmende werking. Dit resulteert in huidverbeterende resultaten bij onder andere rosacea.

behandeling rosacea

Chemische Peelings

Een andere behandeling is de chemische peeling, speciaal voor rosacea. Vooral als er sprake is van ontstekingen of littekentjes zal een chemische peeling de oplossing zijn. Bij deze behandeling wordt huidvernieuwing gestimuleerd. Zo wordt de huid gladder en verminderen ontstekingen.

hoillandse blos weghalen

Laserbehandeling

Heb je vooral last van de roodheid in je gezicht? Dan kunnen we dit behandelen met een laser of IPL apparaat. Tijdens deze behandeling laseren we de rode adertjes weg. De weken na de behandeling zal de roodheid steeds minder worden. Dit is een fijne behandeling wanneer de rosacea onder controle is.

Veelgestelde vragen

over rosacea

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het behandelen van rosacea. Daarom proberen we de meest gestelde vragen hier te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Of heb je nog een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Al overtuigd? Dan kun je direct een gratis consult inplannen in onze praktijk in Den Bosch.

Helaas is rosacea niet te genezen. Dit komt doordat de oorzaak nog altijd onbekend is. Hormonen zijn waarschijnlijk wel een oorzaak, omdat we rosacea vaak zien bij vrouwen van middelbare leeftijd. Je kunt het dus niet genezen, maar we kunnen het wel onder controle krijgen waardoor de klachten minder worden.

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van de behandeling die gekozen zal worden. Gemiddeld genomen heb je tussen de 3 en 6 behandelingen nodig. Deze behandelingen vinden plaats met vaak een tussentijd van 4 weken.

We raden vaak aan om minimaal 4 weken vóór en 4 weken ná de behandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Anders is de kans op pigmentvorming aanwezig.

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed. Wij kunnen voor je uitzoeken waar jij recht op hebt. 

Plan je consult - Den Bosch

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per behandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“De acne behandelingen hebben mijn huid zeer verbeterd. De producten die ik heb gekregen zijn nu de enige producten die ik gebruik. Zeker aanrader!”

Dounia

5/5

“Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.”

Özlem Göksu

Professionals in huidzorg

Voor het laten behandelen van rosacea ben je bij ons in goede handen. Wij zijn geen gewone schoonheidsspecialist, maar een huidtherapeutische praktijk voor paramedische en cosmetische behandelingen. Ons team bestaat uit enthousiaste HBO-geschoolde huidtherapeuten gespecialiseerd in het genezen, verbeteren, verjongen en onderhouden van de huid.

Bel ons