fbpx

Kom langs voor een gratis consult

LED-Therapie

Heb je last van een doffe, droge huid of wil jij jouw huid een oppepper geven? Met LED-therapie pak je huidproblemen aan en verbeter je de algemene huidconditie. De behandeling is pijnloos, niet ingrijpend (geen hersteltijd) en zorgt voor een gladde en zachte huid.

Bij LED-Therapie wordt er gebruik gemaakt van krachtig puur licht om  op een natuurlijke wijze huidverjonging te stimuleren en een oplossing te bieden voor huidproblemen voor lichaam en gezicht.
Een behandeling met LED (lichttherapie) staat bekend om zijn herstellende en ontstekingsremmende werking. Dit resulteert in huidverbeterende resultaten bij: 

  • huidveroudering
  • acne
  • rosacea
  • geïrriteerde en gevoelige huid.

Waarom LED-Therapie

Bij LED-Therapie kunnen we gebruikmaken van 3 verschillende golflengtes.

Ontstekingsremmend Blauw licht

Het blauwe licht bestrijdt ontstekingen en onzuiverheden zonder irritatie te veroorzaken. Het licht vernietigt de bacteriën op de huid die puistjes, roodheid en ontstekingen veroorzaken. Het heeft tevens een positief en kalmerend effect op andere huidaandoeningen die met irritatie en roodheid gepaard gaan.

Huidverjongend met Rood licht

Het rode licht heeft een sterk huidverjongend effect. Het accelereert de celvernieuwing, geeft een collageen en elastine boost en verbeterd de hydratatie. Dit resulteert in een soepele, egale en stevigere huid. De perfecte oplossing voor het herstel van vitaliteit en glow.

Herstellend met Near infrarood licht

Near infrarood licht heeft een zeer sterk effect op de regeneratie van de cellen en daarmee een grote invloed op de huidverjonging. Het maakt de huid vitaal, kalmeert roodheid en irritatie en helpt pigmentvlekjes te reduceren.

Plan een GRATIS consult!

Wil jij langskomen voor een gratis consult? Dat kan! bij ons kun je snel terecht voor een gratis adviesgesprek inclusief persoonlijk behandelplan. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op! 

Veelgestelde vragen

Activeer: Met een specifieke losse behandeling (30 min.) kun je direct de huid revitaliseren wanneer er sprake is van een doffe huidtoon of verminderde helderheid. Perfect als voorbereiding op een feest of als onderdeel van een onderhoudsregime. De kosten zijn €55,-.

Boost: Voor optimale celactivatie is het aan te bevelen een intensieve kuur te doen van 6 of 10 behandelingen. Dit geeft een sterke activatie van de huid voor zichtbare en blijvende verbetering. Na de kuur kan het resultaat behouden worden met onderhoudsbehandelingen.

De kosten van de volledige kuur zijn:

  • 6 behandelingen €300.- (€50,- per behandeling i.p.v. €55,-)
  • 10 behandelingen €450- (€45,- per behandeling i.p.v. €55,-)

Combineer: Wij gebruiken speciale producten van Renophase die in combinatie met het LED-licht intensiever op de huid werken. Je moet dan denken aan producten zoals retinol die de huid verstevigen, detoxserum om de huid te herstellen, volumeserum om de huid te liften en azelaïne-zuur om ontstekingen bij acne en rosacea te verminderen. Voorafgaand brengen we een milde peeling aan om ervoor te zorgen dat de producten nog beter worden opgenomen in de huid. Als de producten zijn aangebracht wordt de LED aangezet zodat deze in combinatie met het LED-licht intensiever werken.
Deze behandeling duurt 45 minuten en kost normaal €125,-.

Afhankelijk van de indicatie kan LED-Therapie in aanmerking komen voor vergoeding, afhankelijk van jouw zorgverzekering. Wij kunnen voor je uitzoeken wat jij vergoed krijgt.

vereniging-huidtherapeuten-logo
KEURMERK HUIDZORG 073
Bel ons