fbpx

Over ons

Al ruim 9 jaar werken wij met een enthousiast, gediplomeerd team van huidtherapeuten in onze klinieken in Den Bosch en Nijmegen-Lent. Wij streven naar hoge kwaliteit behandelingen en producten, getraind personeel en goede service.

We gaan niet met de trends mee maar staan achter behandelingen waarbij het effect bewezen is. We blijven ons vernieuwen en gaan met ons team regelmatig naar beurzen om de nieuwe ontwikkelen binnen de beauty branche bij te houden.

Wij staan voor eerlijk advies en nemen de tijd om jou wensen om je huid te verbeteren in vervulling te laten komen. Daarnaast zijn we als huidtherapeuten geregistreerd in het kwaliteitsregister van Paramedici. Daarom kunnen sommige behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding. 

Benieuwd naar onze tips & tricks, behandelingen en meer? Lees dan eens ons online Glossy Magazine. 

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

onze specialisten

Isa klein

Isa Vanhautem

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding

Ik ben Isa Vanhautem en sinds 2018 afgestudeerd. De passie voor de huid heb ik ontdekt tijdens de opleiding doktersassistent waarbij ik ervaring heb opgedaan op de polikliniek Dermatologie en Plastische Chirurgie in het MUMC+ Maastricht. Na deze opleiding heb ik me ingeschreven voor de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht, waarbij ik ervaring heb opgedaan bij een huidtherapeutische praktijk en polikliniek Dermatologie van het Laurentius ziekenhuis Roermond. Ik vind behandelingen op maat belangrijk. Iedere huid is anders en heeft een andere aanpak nodig. De wensen van de patiënt staan hierbij centraal.

Specialismen
Allround Huidtherapeut

Talen
Nederlands, Engels en Duits

Susan klein

Susan Loeffen

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding

Na een opleiding tot schoonheidsspecialiste, waarin ik mijn passie voor huidverzorging ontdekte, heb ik in 2021 de opleiding Huidtherapie afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie Huidtherapie heb ik stage gelopen bij zowel huidtherapeutische praktijken als bij een dermatoloog. Na mijn laatste leerzame en leuke stage bij Huidzorg Clinics ben ik hier in dienst gekomen. De afwisseling binnen het vak, de gevarieerde huidproblemen en de verschillende behandelmogelijkheden bij Huidzorg Clinics zijn voor mij een mooie uitdagingen. Ik vind het belangrijk te luisteren naar de wensen van de patiënt, werk graag resultaatgericht en vind het geven van persoonlijke en eerlijke adviezen belangrijk.

Specialismen
Allround Huidtherapeut

Talen
Nederlands, Engels

Lynn - is goedkoop duurkoop

Lynn Corstjens

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding

Mijn naam is Lynn Corstjens, woonachtig in Valkenswaard en werkzaam als Huidtherapeut bij Huidzorg Clinics. Na de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste wilde ik mezelf verder verdiepen in het ons grootste orgaan: “de huid”. Tijdens mijn studie Huidtherapie heb ik stage gelopen bij meerdere huidklinieken, waaronder Huidzorg Clinics. Na deze stageperiode ben ik hier direct met veel plezier begonnen.

Het mooiste en leukste aan het werk vind ik de resultaten die we kunnen behalen voor huidverbetering en de vele huidaandoeningen; dit door de behandelingen maar ook door het gebruik van producten thuis.

Specialismen
Allround Huidtherapeut.

Talen
Nederlands, Engels

Roos

Roos van de Moosdijk

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding

Na de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste, waar ik mijn passie ontdekte voor de huid, heb ik in 2022 de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan door verschillende stages in zowel medische als cosmetische praktijken. Na een leuke en leerzame stage bij Huidzorg Clinics, ben ik hier in dienst gekomen. 

Het mooie aan het vak vind ik dat ik als huidtherapeut een grote rol kan spelen in het verbeteren van de kwaliteit van leven van mijn cliënten. Hierbij vind ik eerlijk en persoonlijk advies belangrijk om zo samen het beste behandelresultaat te behalen. 

Specialismen
Allround Huidtherapeut

Talen
Nederlands, Engels

Anne-Fleur klein

Anne-Fleur van Mil

Huidtherapeut

Ervaring en opleiding

Na de opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste, waar mijn passie voor de huid is ontstaan, ben ik in 2022 afgestudeerd als Huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Gedurende de studie heb ik ervaring opgedaan door stages bij zowel medische als cosmetische huidpraktijken. Mijn stage op maat heb ik gelopen bij een dermatoloog in een huidcentrum gespecialiseerd in het behandelen van huidkanker. Ik streef ernaar om samen met de cliënt het beste resultaat te behalen. Ik vind het daarbij belangrijk om de cliënt te voorzien van persoonsgebonden en eerlijke informatie en adviezen.

Specialismen
Allround Huidtherapeut

Talen
Nederlands, Engels

Irvie

Irvie Timmermans

Huidtherapeut

Mijn naam is Irvie Timmermans, met veel plezier ben ik werkzaam bij Huidzorg Clinics als huidtherapeut. Mijn grote passie is huidverbetering, waarbij ik voldoening haal uit de tevredenheid en het enthousiasme van klanten.

Wat ik belangrijk vind is dat de klant altijd centraal staat en er door middel van een eerlijk en persoonlijk advies samen wordt gekeken naar het beste behandelplan om de mooiste resultaten te behalen. Tijdens mijn stage bij Medik8 ben ik alles te weten gekomen over de behandelingen en producten van dit mooie merk. Voor informatie of vragen mag je altijd langskomen voor een gratis intakegesprek. Ik hoop je snel te zien in de praktijk!

Specialismen
Acnetherapie, laserontharen, tatoeage verwijderen.

Talen
Nederlands, Engels

Pauline - huidzorg clinics

Pauline van Wamel

Eigenaresse

Ervaring en opleiding
In Pauline van Wamel treft u een eerlijke en bovenal hardwerkende huidtherapeut, die zeer betrokken is bij de cliënt. Na ruime ervaring binnen het werkveld te hebben opgedaan, is een eigen praktijk onder de naam Huidzorg Clinics sinds 1 juli 2014 een feit.

Pauline helpt haar cliënten, niet alleen op het gebied van huidproblemen, maar geeft ook passend advies en een eventuele doorverwijzing naar collega’s.

Dan is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen naar denbosch@huidzorgclinics.nl

 

Vacatures

Bel ons