fbpx

Acnelittekens behandeling Den Bosch

Acnelittekens  kunnen we op verschillende manieren behandelen. We kijken naar de ernst van de littekens, je huidtype en je wensen en maken op basis daarvan een behandelplan op maat. We hebben verschillende soorten behandelingen om littekens te vervagen of zelfs helemaal weg te krijgen met bijvoorbeeld een chemische peelingmicroneedling of een laserbehandeling.  Plan een gratis consult in onze praktijk in Den Bosch. Onze huidtherapeuten kijken samen welke behandeling het beste is om van je acnelittekens af te komen. 

Wat krijg je in een consult?

laserbehandeling

Hoe behandelen wij acnelittekens?

We hebben verschillende soorten behandelingen maar laseren is de meest effectieve manier om littekens te vervagen of zelfs volledig te verwijderen. Wij hebben twee verschillende soorten lasers: de Picoway Resolve en een non-ablatieve gefractioneerde laser. Dat betekent dat we een fractie van de huid door middel van kleine hittebundels behandelen. Deze hittebundels zorgen voor een gecontroleerde schade aan de huid waardoor de huid zich gaat herstellen en vernieuwen. Hierdoor zullen littekens vervagen of zelfs helemaal verdwijnen.

Laserbehandeling

Acnelittekens laseren is de meest effectieve behandeling om littekens te vervagen of zelfs volledig te verwijderen.

Huidzorg 073 - Chemische peelings

Chemische Peelings

Chemische eelings gebruiken we voor een vette, ontstoken acnehuid door de talgoplossende werking van salicylzuur.

SkinPen - medische microneedling

Microneedling wordt ingezet om de huid te stimuleren zich weer te gaan vernieuwen. Hierdoor zullen de littekens vervagen.

Veelgestelde vragen

over acnelittekens

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het behandelen van acnelittekens. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult.  

Bij de behandeling van acnelittekens is het resultaat blijvend. Daarbij is het wel belangrijk dat de acne onder controle is waardoor er geen nieuwe littekens ontstaan. We geven daarom in sommige gevallen productadvies om ervoor te zorgen dat er geen nieuwe puistjes ontstaan. 

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed. Wij kunnen voor je uitzoeken waar jij recht op hebt.

Plan je consult - Den Bosch

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per acnebehandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Ik ben over beide dames bij Huidzorg 073 zeer tevreden. Ze hebben allebei een rustige uitstraling en luisteren naar je verhaal. Ze weten waar ze over praten en leggen duidelijk uit wat ze gaan doen voordat ze starten. Waar nodig wordt de behandeling aangepast. Ik zou hen zeker aanraden als iemand huidtherapie nodig heeft.!”

Marga van de Westelaken

5/5

“Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.”

Fabiënne de Saire

Bel ons