fbpx

Acnelittekens behandeling Den Bosch

Acnelittekens vervagen of verwijderen

Er zijn verschillende manieren om acnelittekens te behandelen en dit kunnen we voor je doen in Den Bosch. Om te bepalen wat de beste behandeling is voor jou, kijken we naar een aantal factoren. Zo speelt je huidtype, de ernst van de acnelittekens en de wensen die je zelf hebt mee. In het eerste consult stellen we een behandelplan op dat volledig persoonlijk en op maat gemaakt is. Een aantal behandelingen tegen acnelittekens die wij doen in Den Bosch zijn: chemische peelingsmicroneedling met de SkinPen of laserbehandelingen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis consult in voor een behandeling tegen acnelittekens in Den Bosch. 

Wat krijg je in een consult in Den Bosch?

Acnelittekens behandeling Den Bosch

Zo behandelen wij acnelittekens in Den Bosch

Er zijn verschillende soorten behandelingen die wij kunnen uitvoeren tegen acnelittekens in Den Bosch. Om acnelittekens te vervagen of zelfs volledig te verwijderen is een laserbehandeling vaak de beste manier. Hiervoor gebruiken wij twee soorten lasers: de Picoway Resolve Laser en een Non-Ablatieve gefractioneerde laser. Toch hangt het ook af van je huidtype, hoe oud de littekens zijn en hoe diep deze zitten. Wij adviseren dus niet voor iedereen dezelfde behandeling. Bekijk hiernaast alvast een filmpje om een idee te krijgen van onze laserbehandeling!

Onze drie verschillende behandelingen bij acnelittekens

Er zijn dus drie soorten behandelingen die wij kunnen uitvoeren tegen acnelittekens in Den Bosch.  Hier vertellen we je graag alvast wat meer over uit. Heb je toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze huidtherapeuten beantwoorden graag al je vragen.

Laserbehandeling

Laseren is de meest effectieve behandeling. Hiermee kunnen we de acnelittekens vervagen of zelfs volledig verwijderen. Deze behandeling is niet pijnloos, maar wel goed te verdragen.

Huidzorg 073 - Chemische peelings

Chemische Peelings

Chemische peelings gebruiken we bij een vette, ontstoken acnehuid door de talgoplossende werking van salicylzuur. Bij deze behandeling verwijderen we de bovenste huidlagen om nieuwe huid te stimuleren.

SkinPen behandeling

Microneedling wordt ingezet om de huid te stimuleren zich weer te gaan vernieuwen. Hierdoor zullen de acnelittekens vervagen. Met deze behandeling wordt de huid gestimuleerd zich te vernieuwen.

Veelgestelde vragen

over acnelittekens

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het behandelen van acnelittekens. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult. Liever acnelittekens laten verwijderen in Nijmegen? Ook daar hebben we een praktijk. Neem contact op en plan jouw consult! 

Onze laserbehandeling wordt door sommigen als niet pijnloos ervaren, maar wel goed te verdragen. Tijdens deze behandeling voel je kleine, warme speldenprikjes op de huid. De chemische peelings kunnen een licht branderig gevoel geven en de behandeling met de SkinPen is licht gevoelig. Tijdens de nabehandeling zorgen we er altijd voor dat je huid weer wat gekalmeerd is.

Bij de behandeling van acnelittekens is het resultaat blijvend. Dit geldt wel voor de bestaande littekens. Als je acne nog niet onder controle is, kan het natuurlijk wel zo zijn dat er nieuwe acnelittekens bijkomen. We geven daarom in sommige gevallen productadvies om ervoor te zorgen dat er geen nieuwe puistjes ontstaan. 

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling van ancelittekens wordt vergoed. Dit is wel afhankelijk van je aanvullende pakket. Je kunt het beste in je polisoverzicht kijken onder vergoedingen en acnetherapie.

Plan je consult - Den Bosch

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per acnebehandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Ik ben over beide dames bij Huidzorg 073 zeer tevreden. Ze hebben allebei een rustige uitstraling en luisteren naar je verhaal. Ze weten waar ze over praten en leggen duidelijk uit wat ze gaan doen voordat ze starten. Waar nodig wordt de behandeling aangepast. Ik zou hen zeker aanraden als iemand huidtherapie nodig heeft.!”

Marga van de Westelaken

5/5

“Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.”

Fabiënne de Saire

Bel ons