fbpx

Couperosebehandeling Den Bosch

Onze huidtherapeuten helpen je graag

Heb jij last van rode adertjes in je gezicht en wil je hier graag vanaf? Onze huistherapeuten staan voor je klaar in onze praktijk in Den Bosch! Wij hebben veel ervaring met het behandelen van couperose. Meer weten over de behandeling? Lees dan snel verder of plan direct een gratis consult in onze praktijk in Den Bosch.

Couperose behandeling

Couperose Laserbehandeling Den Bosch

Een laserbehandeling is de snelste en meest effectieve manier om van je couperose af te komen. Het weglaseren van couperose doen wij met een krachtige IPL en/of ND-Yag laser. Na iedere behandeling zal de roodheid afnemen. Onze ervaring leert dat we al na 3 behandelingen het gewenste resultaat behalen. Deze behandeling wordt uitgevoerd door gespecialiseerd en HBO-geschoolde huidtherapeuten.

Resultaten van de behandeling

couperose behandeling 2-min
couperose behandeling 3-min

Veelgestelde vragen

over couperose behandelingen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over het behandelen van couperose. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult.  

Het aantal behandelingen hangt af van jouw wensen, de grootte en de hoeveelheid vaatjes. Gemiddeld zijn 2-3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Deze vaatjes zullen niet meer terugkeren, maar men moet wel rekening houden met het in de loop van de tijd ontstaan van nieuwe vaatjes. Omdat we vooraf een foto maken van de huid, kunnen we na enkele behandelingen opnieuw foto’s maken om het resultaat te beoordelen.

Tussen iedere behandeling zit minimaal 4 weken om de huid te laten herstellen. Ook wordt de roodheid de weken na de behandeling steeds lichter. 

Heb je een aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed. Wij kunnen voor je uitzoeken waar jij recht op hebt.

Als je een laserbehandeling voor couperose ondergaat, wordt aangeraden minimaal 4 weken vóór en 4 weken ná de laserbehandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming als gevolg van de behandeling te voorkomen. Na de behandeling mag je 24 uur niet intensief sporten, in de sauna of in bad, in verband met de warmteontwikkeling en het ontstaan van vaatverwijding.

Plan je consult - Den Bosch

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per behandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering.

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Wat onze klanten zeggen

5/5

“Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top”

Jolanda

5/5

“Deskundig! Goede voorlichting en fijne behandelingen. Mijn huid is echt een stuk rustiger geworden (en gebleven) na de behandelingen en met de aanbevolen producten. Ik blijf regelmatig terugkomen.”

Kalinda Caland

Bel ons