fbpx

SkinPen behandeling

Ben je op zoek naar een behandeling met een minimale hersteltijd die de huid in de diepte vernieuwd? Dan is de SkinPen behandeling iets voor jou! Tijdens de SkinPen behandeling worden collageen en elastine gevormd wat stevigheid, volume en veerkracht geeft aan de huid. Hierdoor kunnen onregelmatige huidstructuur, fijne lijntjes, acné-(littekens), pigmentatie en huidverslapping effectief worden behandeld. Wij leggen je graag meer uit over onze SkinPen behandeling. 

Wat krijg je in een consult?

Wat houdt de SkinPen behandeling in?

Behandeling

De SkinPen behandeling is een microneedling behandeling waarbij we met hele kleine, steriele naaldjes hele kleine openingen in de huid maken. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces in de huid geactiveerd met als resultaat dat elastine en collageen worden aangemaakt. Dit maakt je huid steviger, voller, frisser en egaler. De SkinPen is als enige microneedling-pen FDA goedgekeurd en heeft een medische CE klasse 2a. Dit betekent dat dat de SkinPen voldoet aan strenge Amerikaanse en Europese veiligheids- en gebruikseisen. Daarnaast heeft het systeem een ISO13485 certificaat. Door een continu bewaakte vaste naalddiepte ben je hierdoor verzekerd van een veilige behandeling. Ook kan door het veiligheidsmechanisme in de pen, elke naald cartridge maar eenmaal gebruikt worden. Hierdoor is de kans op kruisbesmetting 0%. Met de SkinPen behandeling hoef je je dus geen zorgen te maken over infecties.

Nazorg

Wanneer de SkinPen behandeling is afgelopen, is je huid rood, warm en kunnen er bloedpuntjes aanwezig zijn. Ook kun je last krijgen van huidschilfers. Hier hoef je je gelukkig geen zorgen over te maken: dit is heel normaal. Aangezien de SkinPen behandeling een hele korte herstelperiode heeft, zal je binnen enkele uren merken dat de roodheid en het warme gevoel zullen afnemen. Je krijgt bij ons na afloop een behandelset mee. Hier zitten onder andere twee verschillende crèmes in die je kunt aanbrengen.

De voordelen van Huidzorg Clinics

Voor wie en waarvoor

is de SkinPen behandeling geschikt?

De SkinPen behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Behandelingen kunnen het hele jaar door plaatsvinden en er zijn verschillende problemen die je kunt aanpakken met deze behandeling. We zetten ze even voor je op een rijtje:

– Onregelmatige huidstructuur

– Fijne lijntjes 

– (Acné)littekens

– Pigmentatie

– Huidverslapping

SkinPen-Behandeling

Verschil tussen microneedling

en de SkinPen behandeling

Het verschil tussen een SkinPen behandeling en een microneedling behandeling zit in de naalddiepte. Bij veel microneedling pennen wordt de diepte van de naald ingesteld op de pen. Bij de SkinPen wordt de diepte ingesteld op de naald cartridge. Dit heeft als voordeel dat de SkinPen nooit te diep en ook nooit te oppervlakkig in de huid gaan. Bij de SkinPen behandeling ben je dus verzekerd van een veilige en juiste behandeling van je huid.

Wat zijn de kosten

van een SkinPen behandeling?

De kosten van een SkinPen behandeling zijn afhankelijk van het probleem dat je wilt aanpakken. Het precieze behandelplan en de prijs worden daarom tijdens een gratis consult vastgesteld. Ook zoeken wij voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering.

Veelgestelde vragen

over de SkinPen behandeling

We begrijpen dat je nog vragen hebt over de SkinPen behandeling. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult.  

Het aantal behandelingen van de SkinPen hangt af van het probleem dat je wilt aanpakken. Bij een behandeling gericht op huidverjonging adviseren wij bijvoorbeeld 3 behandelingen met een interval van 4 tot 6 weken. Bij het aanpakken van (acne)littekens adviseren wij 6 behandelingen. Wil je weten hoeveel behandelingen jij nodig hebt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Het effect van de behandeling kan worden geoptimaliseerd door producten te gebruiken met actieve ingrediënten. Zo kun je bijvoorbeeld producten gebruiken met glycolzuur of retinol. Hierbij kun je denken aan toners, exfoliants, crèmes en peelings.

Na de behandeling is je huid rood en kunnen er bloedpuntjes ontstaan. Ook kan de huid licht gaan schilferen. Gelukkig neemt dit binnen enkele dagen af.

Plan je consult

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Ik ben over beide dames bij Huidzorg 073 zeer tevreden. Ze hebben allebei een rustige uitstraling en luisteren naar je verhaal. Ze weten waar ze over praten en leggen duidelijk uit wat ze gaan doen voordat ze starten. Waar nodig wordt de behandeling aangepast. Ik zou hen zeker aanraden als iemand huidtherapie nodig heeft.!”

Marga van de Westelaken

5/5

“Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.”

Fabiënne de Saire

Bel ons