fbpx

Huidverjonging Den Bosch

Strakke en jonge huid

Kies voor onze huidverjonging behandeling in Den Bosch. Tijdens deze behandeling verminderen we de fijne lijntjes en rimpels in het gezicht en verbeteren we de verslapte huid. Hoe graag je het ook wilt: niemand ontkomt hier aan. Je ziet de symptomen vaak na je 30ste levensjaar. Dan begint de huid namelijk met verouderen. Dit komt doordat het collageen en de elastinevezels in je huid afnemen. Kies je voor een huidverjonging in onze praktijk in Den Bosch dan hebben we verschillende soorten anti-aging behandelingen. Deze zijn mogelijk in verschillende intensiteiten om de huid een prikkel te geven om opnieuw collageen op te bouwen. Hierdoor zal de huid steviger worden en zullen rimpels vervagen. Plan snel jouw eerste consult in!

Tijdens je eerste consult in Den Bosch:

Huidverjonging in Den Bosch

Verschillende anti-aging behandelingen in onze praktijk in Den Bosch

De behandeling start met een gratis consult. In dit consult maken we een behandelplan op maat. Zo zorgen we ervoor om dat we het resultaat boeken wat jij graag zou willen zien.

Er zijn verschillen de behandelingen die vallen onder huidverjonging. Zo zijn er TCA peelings, microneedling, IPL, fractional laser en Venus Legacy behandeling. Naast de behandeling geven we ook advies over huidverzorgingsproducten en supplementen voor thuis zodat je zo lang mogelijk het resultaat behoudt. 

Huidzorg Clinics - Den Bosch

Chemische peelings

TCA Peelings

Deze peeling is een variant van de chemische peelings en wordt al jaren gebruikt om de huid te verjongen. Het zorgt het ervoor dat de bovenste huidlagen versneld gaan loslaten waardoor de huid er egaler uit gaat zien. Grove poriën of pigmentvlekken vervagen door deze peeling. Ook heeft deze peeling het vermogen om collageen in de huid aan te maken.

SkinPen

Tijdens deze microneedling behandeling gebruikt we de medische SkinPen. De SkinPen bestaat uit minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren.

Venus Legacy

Venus Legacy

De Venus Legacy wordt aangedreven door de gepatenteerde MP2 technologie, een combinatie van Multi-Polaire Radio Frequentie en Magnetische Pulsen. Deze technologie maakt nieuwe bloedvaatjes aan waardoor resultaten voor onder andere huidverstrakking en huidverjonging van de huid op zowel korte als lange termijn veilig en pijnloos worden bereikt.

laserbehandeling

Laseren

We hebben twee verschillende soorten lasers die beide op een gecontroleerde manier schade in de diepere huidlagen veroorzaken waardoor collageen en elastine vezels opnieuw worden opgebouwd. Hierdoor wordt je huid steviger en zullen lijntjes en rimpels vervagen. Laser gaat het diepst in de huid in vergelijking met de andere behandelingen.

Resultaten huidverjonging in Den Bosch

Huidverjonging Den Bosch
Huidverjonging in Den Bosch

Veelgestelde vragen

over huidverjonging

Al je overige vragen over huidverjongende behandelingen vind je hier. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze specialisten! We zien je graag terug voor een huidverjonging in onze praktijk in Den Bosch. Liever een huidverjonging behandeling in Nijmegen? Ook daar ben je van harte welkom in onze praktijk!

Voor het maximale resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Hoeveel behandelingen is afhankelijk voor welke behandeling gekozen zal worden. Het gemiddelde aantal ligt tussen de 3 en 6 behandelingen. Hier zit een tussentijd van 4-6 weken in.

Ook geven we productadvies gedurende het behandeltraject om het maximale resultaat uit de behandelingen te halen. Onze ervaring is dat goede verzorging thuis net zo belangrijk is als de behandeling zelf.

Bij de behandeling van lijntjes en rimpeltjes is het resultaat afhankelijk van de huidconditie, leeftijd, gezondheid en leefwijze. We kunnen dus geen standaard antwoord hierop geven. Daarnaast zetten we het verouderingsproces van de huid niet stil. Vaak wordt een behandelkuur 1 keer in het jaar of 1 keer in de twee jaar herhaald.

Ja dat kan. Bij de meeste behandelingen raden we aan om minimaal 4 weken vóór en 4 weken ná de behandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming als gevolg van de behandeling te voorkomen. 

Buiten de behandelingen om adviseren we ook om uit de zon te blijven omdat zonlicht de afbraak van collageen bevordert. Dus goede zonbescherming is essentieel!

Plan je consult - Den Bosch

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per behandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. Zien we jou binnenkort in onze vestiging in Den Bosch?

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Een nette en verzorgde salon met erg vriendelijk en kundig personeel. Geven duidelijke uitleg over de behandeling. Ik ben tot nu toe al heel tevreden over het behaalde resultaat!”

Iris

5/5

“Professionele praktijk, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze weten waar ze over spreken en doen er alles aan om je ook te helpen daar waar zij kunnen. Al jaren cliënte en kan iedereen deze praktijk aanraden. Een dikke 10!”

Kelly van den Broek

Bel ons