fbpx

Pigmentvlekken verwijderen

Heb jij last van pigmentvlekken en wil je deze graag laten verwijderen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van goedaardige, donkere pigmentvlekken in zowel het gezicht als op het lichaam. De pigmentvlekken die wij behandelen zijn vaak ontstaan door (te) veel zon, huidveroudering (ook wel ouderdomsvlekken genoemd), of door hormonale invloeden zoals zwangerschap (zwangerschapsvlekken). Deze vlekken zie je vaak terug in het gezicht, op de borst en de handen. Meer weten over de behandeling? Lees dan snel verder of plan direct een vrijblijvend consult. Je bent bij ons welkom voor het verwijderen van pigmentvlekken in Den Bosch of je kunt terecht voor het verwijderen van pigmentvlekken in Nijmegen.

Wat krijg je in een consult?

Pigmentvlekken laseren

Pigmentvlekken Laseren

De meest effectieve pigmentbehandeling

Om pigmentvlekken effectief te verwijderen gebruiken we vaak de Picoway laser of het IPL-apparaat. Het doel van de pigmentvlekken laserbehandeling is specifieke verwijdering van het overmatige en dus ongewenste pigment van de huid. De laser geeft een energiepuls die specifiek door het pigment in de huid wordt opgenomen waarna het pigment vernietigd wordt. De duur van de inwerking van de puls in de huid is zodanig afgesteld dat beschadiging van overige structuren in de huid niet optreedt. Na het laseren zullen de pigmentvlekken eerst donkerder kleuren voordat deze wegtrekken.

Pigmentbehandeling resultaten

Chemische peelings

Chemische Peelings

Chemische Peelings hebben een blekende werking op pigmentvlekken.

SkinPen - medische microneedling

Microneedling wordt ingezet met serums die pigmentonderdrukkend werken.

Overige pigmentbehandelingen

In sommige gevallen is laseren of een Cosmelan behandeltraject geen geschikte behandeling. Dit kan met het huidtype, soort pigmentvlekken of huidskleur te maken hebben. Andere behandelingen die we dan toepassen zijn chemische peelings die een blekende werking hebben op pigmentvlekken of microneedling waarbij we serums gebruiken die pigment onderdrukkend werken. Laat je adviseren door een van onze huidtherapeuten!

De voordelen van Huidzorg Clinics!

Plan je consult

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per behandeling. De prijs is afhankelijk van het soort en de hoeveelheid pigmentvlekken. Dit wordt vastgesteld tijdens een gratis consult. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!”

Petri van Vugt

5/5

“Professionele praktijk, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze weten waar ze over spreken en doen er alles aan om je ook te helpen daar waar zij kunnen. Al jaren cliënte en kan iedereen deze praktijk aanraden. Een dikke 10!”

Kelly van den Broek

Bel ons