fbpx

Beenvaatjes laseren Den Bosch

Rode, gesprongen adertjes verminderen

Rode of blauw/paarse gesprongen adertjes op de benen? Deze kleine, oppervlakkig gelegen storende haarvaatjes kunnen tegenwoordig met de speciale Nd:YAG vaatlaser uitstekend worden behandeld. Deze laser heeft de ideale golflengte om bloedvaatjes op de benen te verwijderen. Het richt zich op de kleur (rood of blauw) in de wand van het vaatje. Door de warmte beschadigen we de eiwitten in de vaatwand. Het lichaam ruimt de vaatrestanten in de weken na de behandeling zelf op. 

Wat krijg je in een consult?

beenvaatjes laseren

Hoe ziet de huid na het laseren van de beenvaatjes eruit?

Tijdens het laseren worden uw ogen beschermd tegen het licht van de laser. De huidtherapeut zal de laser met behulp van een handstuk over het te behandelen gebied leiden. De duur van een behandeling varieert van enkele minuten tot een half uur, afhankelijk van het te behandelen gebied. Door de warmte zal de huid na de behandeling er rood en licht gezwollen uitzien. Deze zwelling en roodheid kunnen tussen 1 en 3 dagen zichtbaar blijven. Omdat het lichaam de vaatrestanten moet opruimen kan het eindresultaat pas na 8-12 weken worden beoordeeld. 

Huidzorg Clinics - Den Bosch

Veelgestelde vragen over beenvaatjes laseren

We begrijpen dat je misschien nog wat vragen hebt over het laseren van beenvaatjes. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult in onze praktijk in Den Bosch.

Het aantal behandelingen hangt af van uw wensen, de grootte en de hoeveelheid beenvaatjes. Gemiddeld zijn 3 behandeling nodig voor het gewenste resultaat. Deze vaatjes zullen niet meer terugkeren, maar men moet wel rekening houden met het in de loop van de tijd ontstaan van nieuwe vaatjes.

Dan moet je denken aan 3 tot 4 behandelingen om de twee weken. Wanneer de huid rustiger is geworden, wordt in een bepaalde frequentie (bijvoorbeeld 1 keer in de zes weken) de behandeling herhaald om het resultaat te behouden.

Als je een laserbehandeling ondergaat wordt aangeraden minimaal 4 weken vóór en 4 weken ná de laserbehandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming als gevolg de behandeling te voorkomen. Na de behandeling mag je 24 uur niet intensief sporten, in de sauna of in bad, in verband met de warmteontwikkeling en het ontstaan van vaatverwijding.

Het laseren van beenvaatjes wordt als een cosmetische behandeling gezien waardoor het niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

Plan je consult - Den Bosch

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per acnebehandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

"Heel vriendelijk ontvangen & duidelijke uitleg. Voelde me ontzettend op mijn gemak tijdens het laseren van mijn benen. Ook qua pijn viel het echt reuze mee. Ik heb er alle vertrouwen in goede resultaten te behalen."

Lin Bosch

5/5

"Zeer nette ruimtes. Lieve meiden die allez van A tot Z controleren en vertellen wat ze gaan doen. Na 1x laseren al zichtbaar resultaat. Vandaag de 2e keer geweest en zeer benieuwd naar het resultaat.

Mandy van Eck-Roelofs

Bel ons