fbpx

Smooth Eye Fotona behandeling

Rimpels onder je ogen verminderen

Beginnen je oogleden te verslappen maar vind je een ooglidcorrectie nog te vroeg? Dan kan de Smooth Eye behandeling iets voor jou zijn. Met deze non-operatieve laserbehandeling stimuleren we de aanmaak van nieuw collageen om ervoor te zorgen dat de huid rond de ogen weer stevig en strak wordt. We gaan niet snijden maar proberen de huid zelf aan het werk te zetten om zich te vernieuwen en verjongen. We gebruiken tijdens deze behandeling onze Fotona TimeWalker.

Wat krijg je nog meer in een consult?

fotona

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Effectieve behandeling tegen hangende oogleden en rimpels om de ogen

Omdat de huid rond de ogen gevoelig is, brengen we voorafgaand aan de behandeling een verdovende crème aan. Deze Emla crème is verkrijgbaar via de huisarts. Wanneer deze 45 minuten is introkken verwijderen we de crème en beginnen we met laseren. Als eerste gebruiken we een laser die warmte in de huid creëert voor het stimuleren van collageen wat de huid verstevigt. Daarna gaan we met onze fractional laser verder; deze “brandt” minuscule gaatjes in de huid wat een verstrakkend effect geeft. We kunnen zowel het onder- als het bovenooglid behandelen.

De voordelen van Huidzorg Clinics

Resultaat

Veelgestelde vragen

over de Smooth Eye behandeling

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over de Smooth Eye behandeling. Daarom kun je hier nog de meest gestelde vragen vinden. 

Hou rekening met zwelling en korstjes gedurende 4 tot 7 dagen na de behandeling. Dit is per persoon verschillend en hoe intensief wij de laser zetten. Je krijgt van ons een herstellende crème mee om het genezingsproces te versnellen. Indien gewenst kunnen we ook LED-therapie toepassen om het herstelproces te verkorten.

Dit is afhankelijk van de verslapping en de hoeveelheid rimpels maar we adviseren minimaal 3 tot 6 behandelingen die om de 6-8 weken plaatsvinden. Het heeft namelijk tijd nodig om collageen op te bouwen waardoor het resultaat van de behandeling ook pas op langere termijn zichtbaar is. Het mooiste resultaat begin je drie à zes maanden na de behandeling te zien. Na iedere behandeling zul je wel zien dat je huid steeds iets strakker wordt.

Dat is afhankelijk van je huidconditie, leeftijd en levensstijl. Een goede huidverzorging zorgt ervoor dat het resultaat langer zichtbaar blijft. We adviseren daarom goede producten voor rond de ogen te gebruiken die het resultaat versterken en vasthouden. We kunnen helaas de klok niet stilzetten dus we adviseren gemiddeld één keer in het jaar 1 onderhoudsbehandeling.

De huid mag niet zongebruind zijn en ook tussen de behandelingen door is het niet verstandig om in de zon of onder de zonnebank te liggen. Gebruik als je naar buiten gaat zonbescherming met minimaal SPF 30. Daarnaast reageert een goed gehydrateerde huid beter op de behandelingen dus daarom adviseren we dagelijks goede oogverzorging te gebruiken.

Plan je consult

Om het gewenste resultaat te behalen adviseren we de Smooth Eye behandeling vaak in kuurvorm. Tijdens een gratis consult kunnen we beoordelen of dit ook noodzakelijk is.

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Reviews van onze klanten

5/5

“Vriendelijke en deskundige personeel die kennis van het vak hebben. Ze geven je de ruimte om je wensen uit te leggen en denken met je mee aan de behandelingen en producten die het best bij je passen. Ik ben tevreden...”

Laura Mbongo

5/5

“Ik kom al een jaar bij huidzorg 073. Ik ben zeer tevreden over mijn behandelingen twee leuke dames die tijd voor je nemen en je helpen met je probleem. Er wordt altijd plek voor je gemaakt voor een afspraak de sfeer in de praktijken zijn super. Echt een aanrader als huidzorg therapeut.”

Kim Perrone

Bel ons