fbpx

Vitamine C behandeling

Bij onze nieuwe behandeling gebruiken we hoogwaardige vitamine C producten om je huid een boost te geven. Vitamine C gaat huidveroudering tegen, licht pigmentvlekken op en voorkómt deze, werkt ontstekingsremmend en versterkt de huidbarrière. Dat maakt deze behandeling voor iedereen geschikt!

Wat krijg je in een consult?

Vitamine C behandeling

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

We beginnen met het reinigen van de huid met een vitamine C cleanser en een exfoliant om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor trekken de vitamine C producten die we daarna aanbrengen beter in de huid.

Wanneer er sprake is van onzuiverheden zoals puistjes of mee-eters, dan halen we deze ook weg. We brengen vervolgens een vitamine C masker aan. Tijdens het inwerken van het masker krijg je een ontspannende massage. We sluiten af met een vitamine C serum en bijpassende dagcrème met SPF.

Vitamine C behandeling

Veelgestelde vragen

over vitamine C behandelingen

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over vitamine C behandelingen. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult.  

Je kunt deze behandeling op ieder moment laten doen, zelfs in de zomer! Activiteiten zoals sporten, boodschappen doen of overige dagelijkse bezigheden kunnen direct weer opgepakt worden. Er is bij deze behandeling geen hersteltijd.

Integendeel. Dit is eerder een ontspannende behandeling! Het exfoliëren van de huid zou kunnen aanvoelen als licht prikken of een licht branderig gevoel, maar dit is binnen enkele minuten weggetrokken.

Deze behandeling is gericht op voeden en herstellen van de huid. Het is een milde behandeling waarbij je geen rekening hoeft te houden met een hersteltijd.

Plan je consult

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per behandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Wat onze klanten zeggen

5/5

“Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top”

Jolanda

5/5

“Deskundig! Goede voorlichting en fijne behandelingen. Mijn huid is echt een stuk rustiger geworden (en gebleven) na de behandelingen en met de aanbevolen producten. Ik blijf regelmatig terugkomen.”

Kalinda Caland

Bel ons