fbpx

Gezichtsbehandeling

Wil je graag je huid verbeteren of het resultaat na een intensieve laserbehandeling behouden? Dan hebben wij verschillende gezichtsbehandelingen om je huidconditie te verbeteren of op peil te houden. Onze huidspecialist is getraind in behandelingen die gericht zijn op het voeden en hydrateren van je huid en de huidvernieuwing te stimuleren. 

gezichtsbehandeling

Welke gezichtsbehandelingen bieden wij aan?

Renew Skin

We hebben voor ieder huidtype een geschikte chemische peeling. Door de chemische peeling zetten we de huid aan om zich te vernieuwen. Hiermee wordt de huid gladder en frisser. Door de verschillende concentraties heb je de keus om voor een milde of diepere werking te kiezen. Prijs € 80,- (30 minuten). Deze behandeling kun je ook combineren met een heerlijke massage. Prijs € 100,- (45 minuten)

Collageen treatment

Collageen treatment van GM Collin is een top anti-aging collageen-behandeling. Deze veelgeprezen behandeling uit Amerika pakt fijne lijntjes en rimpels aan. De huid wordt stralender, voller en krijgt een mooie glow.
De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, een milde peeling, massage met een intensief collageen serum, een collageen masker en wordt afgesloten met een dagverzorging.
Deze behandeling is inclusief een massage van het decolleté kost €150,- (90 minuten)

Venus legacy treatment

Hierbij maken we gebruik van een apparaat dat werkt met radiofrequentie en magnetische pulsen. Dit zet de huid aan om nieuw collageen aan te maken. Wil jij een behandeling gericht op huidversteviging? Dan adviseren we deze behandeling. Prijs € 150,- (60 minuten). Wil je graag ook de hals mee laten behandelen? Dan kost de behandeling € 199,- (75 minuten)

Glow Facial Deluxe

  • Tijdens deze behandeling combineren we de twee meest voorkomende behandelingen in één. We maken gebruik van een chemische peeling en een micro-needling behandeling. De chemische peeling stemmen we af op de huidconditie en het huidprobleem. We hebben chemische peelings voor bijvoorbeeld de gevoelige huid, pigmentvlekken en rimpels. Met een chemisch peeling frist de huid direct op én het zorgt ervoor dat de ampullen met actieve werkstoffen die we daarna aanbrengen dieper in de huid komen. Met een dermapen die minuscule (oppervlakkige) gaatjes in de huid maakt zullen de werkstoffen nóg dieper komen. Na deze behandelingen ziet de huid er direct frisser uit. Prijs € 160,- (45 minuten). 

Productadvies gezichtsbehandeling

Naast onze behandelingen is het gebruik van de juiste producten thuis net zo belangrijk. Wij proberen je huid een boost te geven en te voeden waarna je vervolgens zelf goed moet onderhouden. Wij adviseren je daarom ook welke producten in combinatie met de behandeling de beste zijn om zo lang mogelijk van het resultaat te genieten. 

Plan je consult

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Veel tevreden klanten ging je voor

5/5

“Een nette en verzorgde salon met erg vriendelijk en kundig personeel. Geven duidelijke uitleg over de behandeling. Ik ben tot nu toe al heel tevreden over het behaalde resultaat!”

Iris

5/5

“Professionele praktijk, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze weten waar ze over spreken en doen er alles aan om je ook te helpen daar waar zij kunnen. Al jaren cliënte en kan iedereen deze praktijk aanraden. Een dikke 10!”

Kelly Van Den Broek

Bel ons