fbpx

Chemische peelings

Krijg weer een gladde huid!

Chemische peelings worden al eeuwen gebruikt om de huid gladder en egaler te maken omdat ze de huidlagen versneld laten afschilferen. Huidzorg Clinics heeft verschillende soorten peelings en concentraties waardoor we ook de gevoelige huid kunnen behandelen en tijdens zwangerschap deze behandeling veilig kunnen toepassen. Andere huidproblemen die we met chemische peelings effectief kunnen behandelen zijn pigmentvlekken, acne en acnelittekens. Chemische peelings zijn perfect zijn om je huid preventief te verjongen! Je bent bij ons welkom in Den Bosch voor een chemische peeling of je kunt terecht voor een chemische peeling in Nijmegen.

Wat krijg je in een consult?

Huidzorg 073 - Chemische peelings

Verschillende soorten peelings

We hebben voor verschillende huidtypes, huidskleuren en huidproblemen een andere peeling. Daarnaast hebben we verschillende concentraties waardoor we kunnen afstemmen welke peeling het beste bij jouw huid past. Zo hebben we oppervlakkige peelings die in de zomerperiode kunnen of zelfs voor de zeer gevoelige huid geschikt zijn, maar ook diepe peelings om acnelittekens of rimpels te verminderen.

De voordelen van Huidzorg Clinics

Voor een mooie glow

We hebben milde peelings op basis van vitamine C, hyaluronzuur, fruitenzymen en anti-oxidanten om te huid te vernieuwen, hydrateren en te egaliseren. Het voordeel van deze peelings is dat je huid een oppepper krijgt zonder extreme vervelling. Deze peelings zijn ook ideaal tijdens de zomerperiode of voor een feestje.

gezicht peeling

Huidverbeterende peelings

Heb je last van acne, wat pigmentvlekjes of grove poriën? Dan gebruiken we iets diepere peelings om je huid grondig te reinigen of om pigmentvlekken te vervagen. Deze peelings voelen branderig aan en zullen de dagen na de behandeling matige tot heftige schilfering geven. De huid goed voorbereiden met producten is vaak noodzakelijk.

Huidverjongende TCA peeling

TCA peeling is een variant van de chemische peelings en wordt al jaren gebruikt om de huid te verjongen. Net als de andere peelings zorgt het ervoor dat de bovenste huidlagen versneld gaan loslaten waardoor de huid er egaler uit gaat zien. Daarnaast heeft een TCA peeling het vermogen om collageen in de huid aan te maken. Daarom is een TCA peeling de meest geschikte peeling om huidveroudering aan te pakken.

Veelgestelde vragen

over chemische peelings

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over chemische peelings. Daarom kun je hier nog de meest gestelde vragen vinden. 

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van het doel en de ernst van het huidprobleem. Bij acne adviseren we vaak chemische peelings in kuurvorm van gemiddeld 4 behandelingen. Je kan een chemische peeling ook preventief om de 6-8 weken toepassen als huidverbeterende behandeling. Je kunt een peeling oneindig toepassen zolang je de huid maar voldoende laat herstellen. Wij kunnen je daarin adviseren.

Als je een chemische peeling behandeling ondergaat, wordt aangeraden om ongeveer 4 weken vóór en 4 weken ná de behandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming te voorkomen. Wij adviseren bij een intensievere peeling je huid goed voor te bereiden met producten waar een laag percentage van de chemische peeling in zit. Je huid kan dan alvast wennen zodat een heftige huidreactie wordt voorkomen.

De meeste chemische peelings geven een licht branderig gevoel op het moment van de behandeling. Wij maken gebruik van een ventilator om de huid tussentijds te koelen. Bij diepere peelings kan de dagen na de behandeling de huid gaan vervellen. Dit kan ervoor zorgen dat de huid gevoelig is voor bijvoorbeeld koude wind of warm water. Laat je door de huidtherapeut adviseren welke producten je het beste na een peeling kunt gebruiken om je huid snel te laten herstellen. 

Plan je consult

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per behandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Super fijne salon! Erg veel keuze in behandelingen Krijgt goeie informatie over de mogelijkheden en ze gebruiken erg fijne producten Kom er graag nu m’n tweede chemische peeling gehad . Erg fijn personeel ook.”

Brechtje Vervoordeldonk

5/5

“Esther en Pauline zijn beiden hele fijne huidtherapeuten. Ze denken goed met je mee, zijn duidelijk en geven praktische adviezen. De behandelruimtes en- tijden zijn ook prettig. Kortom: ik zou Huidzorg 073 zeker aanraden!”

Puck Gielen

Bel ons