fbpx
Huidzorg Clinics

Chemische peeling Den Bosch

Wil jij een chemische peeling laten doen in Den Bosch? Chemische peelings worden al eeuwen gebruikt om de huid gladder en egaler te maken omdat ze de huidlagen versneld laten afschilferen. Huidzorg Clinics heeft verschillende soorten peelings waardoor we ook de gevoelige huid kunnen behandelen en tijdens zwangerschap deze behandeling veilig kunnen toepassen. Andere huidproblemen die we met chemische peelings effectief kunnen behandelen zijn pigmentvlekken, acne en acnelittekens. Kom langs in onze praktijk in Den Bosch!

Huidzorg 073 - Chemische peelings

Verschillende soorten peelings

Wil je graag een chemische peeling laten doen in onze praktijk in Den Bosch? Dat kan! We hebben voor verschillende huidtypes, huidskleuren en huidproblemen een andere peeling. Zo past de chemische peeling perfect bij jouw huid. Ook hebben we verschillende concentraties waardoor we de chemische peeling precies kunnen afstemmen op wat het beste is voor jouw huid. 

Huidzorg Clinics - Den Bosch

Voor de perfecte glow

Wil je graag een milde peeling? Dan hebben we een aantal varianten op basis van vitamine C, hyaluronzuur, fruitenzymen en anti-oxidanten om te huid te vernieuwen, hydrateren en te egaliseren. Het voordeel? Je huid krijgt een oppepper zonder extreme vervelling. Zo zijn deze peelings ook ideaal tijdens de zomerperiode of voor je een feestje hebt.

gezicht peeling

Huidverbeterende peelings

Is een diepere peeling beter voor jouw huid? Dat is het geval als je veel last hebt van acne, pigmentvlekjes of grove poriën. Met deze peelings reinigen we je huid grondig en kunnen we pigmentvlekken laten vervagen. Deze peelings geven een branderig gevoel en zullen de dagen na de behandeling matige tot heftige schilfering geven.

TCA peeling: huidverjongend

Op zoek naar een huidverjongende peeling? Dan is de TCA peeling perfect. Deze peeling wordt al jaren gebruikt om de huid te verjongen. Ook deze peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlagen versneld gaan loslaten waardoor de huid er egaler uit gaat zien. Ook heeft deze peeling het vermogen om collageen in de huid aan te maken. Daarom is deze peeling perfect voor huidverjonging.

Veelgestelde vragen

over chemische peelings

We begrijpen dat je nog veel vragen hebt over chemische peelings. Daarom kun je hier nog de meest gestelde vragen vinden.  Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op! Al enthousiast? Plan dan meteen een chemische peeling bij onze praktijk in Den Bosch!

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van het doel en de ernst van het huidprobleem. Bij acne adviseren we vaak chemische peelings in kuurvorm van gemiddeld 4 behandelingen. Je kan een chemische peeling ook preventief om de 6-8 weken toepassen als huidverbeterende behandeling. Je kunt een peeling oneindig toepassen zolang je de huid maar voldoende laat herstellen. Wij kunnen je daarin adviseren.

Als je een chemische peeling behandeling ondergaat, wordt aangeraden om ongeveer 4 weken vóór en 4 weken ná de behandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming te voorkomen. Wij adviseren bij een intensievere peeling je huid goed voor te bereiden met producten waar een laag percentage van de chemische peeling in zit. Je huid kan dan alvast wennen zodat een heftige huidreactie wordt voorkomen.

De meeste chemische peelings geven een licht branderig gevoel op het moment van de behandeling. Wij maken gebruik van een ventilator om de huid tussentijds te koelen. Bij diepere peelings kan de dagen na de behandeling de huid gaan vervellen. Dit kan ervoor zorgen dat de huid gevoelig is voor bijvoorbeeld koude wind of warm water. Laat je door de huidtherapeut adviseren welke producten je het beste na een peeling kunt gebruiken om je huid snel te laten herstellen. 

Plan je consult - Den Bosch

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per behandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. Zien we jou binnenkort in onze praktijk in Den Bosch?

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Super fijne salon! Erg veel keuze in behandelingen Krijgt goeie informatie over de mogelijkheden en ze gebruiken erg fijne producten Kom er graag nu m’n tweede chemische peeling gehad . Erg fijn personeel ook.”

Brechtje Vervoordeldonk

5/5

“Esther en Pauline zijn beiden hele fijne huidtherapeuten. Ze denken goed met je mee, zijn duidelijk en geven praktische adviezen. De behandelruimtes en- tijden zijn ook prettig. Kortom: ik zou Huidzorg 073 zeker aanraden!”

Puck Gielen

Bel ons