fbpx

Huidanalyse Den Bosch

Wat is de kwaliteit van jouw huid?

Bij Huidzorg Clinics beschikken we over twee huidanalyse-apparaten.

Een professionele huidanalyse vormt de basis van een compleet en op maat gemaakt behandelplan en verzorgingsadvies. Wij gebruiken hiervoor de Observ 520 en de collageen huidscan. Met de Observ 520 is het mogelijk haarscherpe foto’s te maken van de gezichtshuid. Op basis van deze foto’s wordt de huid op zes verschillende manieren geanalyseerd. De collageen huidscan kijkt als een echo in jouw huid. Deze echo geeft inzicht in jouw huidconditie, de ontwikkeling van rimpels en de aanmaak van collageen.

Huidanalyse Observe 520

Collageen huidscan

Met de collageen huidscan maken we een foto van de verschillende huidlagen. Deze foto geeft ons inzicht in de collageenproductie in de huid en hoe goed jouw huidbarrière is. Hiermee kunnen we nog beter een behandelplan op maat maken. Want willen we collageen stimuleren voor huidvolume, dan is het wel zo logisch om te achterhalen of er überhaupt aanmaak van collageen mogelijk is. En is het ook niet logisch om eerst te kijken hoe het met jouw huidbarrière is gesteld alvorens een peeling wordt uitgevoerd?

De voordelen van Huidzorg Clinics Den Bosch

Kosten

Huidanalyse

Word je cliënt bij ons? Dan zit een huidanalyse gratis bij het behandeltraject. Wij vinden het belangrijk om het juiste behandelplan samen te stellen en om de resultaten met jou te kunnen delen. Het is ook mogelijk om zonder een behandeling een huidanalyse te doen. Dan brengen wij kosten in rekening voor de gereserveerde tijd.

Prijslijst

  • Volledige huidanalyse (geen klant) €49,95
  • Volledige huidanalyse (ben je wel klant) GRATIS

Observ 520 huidanalyse

Met de Observ 520 is het mogelijk haarscherpe foto’s te maken van de gezichtshuid op basis van zes verschillende soorten filters. Met deze filters is het mogelijk om huidafwijkingen vast te leggen zoals pigmentvlekken, huidschade door zonlicht, couperose, littekens, grove poriën en rimpels. Behalve voor een huidanalyse en het vaststellen van een behandelplan, wordt de Observ 520 ook gebruikt om resultaten van de behandelingen te kunnen vastleggen.

Plan je consult - Den Bosch

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Hele vriendelijke en kundige dames. Nemen de tijd voor je en je krijgt geen onzin-adviezen, ze hebben echt kennis van zaken. Dat heb ik bij huidtherapeuten toch wel eens anders gezien.”

Jessie Bosman

5/5

“Deskundige hulp, er wordt goed naar mijn wensen en huid gekeken en de beste oplossing gezocht! Al mijn vragen worden beantwoord en naast de deskundigheid heerst er een vriendelijke sfeer waarin er zeker ruimte is voor een gezellig gesprek.”

Aniek Willemsen

Bel ons