fbpx

Acnebehandeling Nijmegen

Afkomen van je acné

Een acnebehandeling helpt, uit ervaring, bij 90% van de gevallen. Heb je last van puistjes, mee-eters en ben je er klaar mee dat je huid zo onrustig is? Bekijk dan een van onze behandelingen. Acne komt niet alleen voor in de puberteit. Er zijn ook best veel mensen die rond het 25ste levensjaar nog last hebben van acne. Wacht daarom niet te lang met een behandeling of om de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken om littekens te voorkomen. Wij kunnen je helpen om je acne onder controle te krijgen. Zo krijg je weer een gladde en egale huid.

Openingsactie

Tijdelijk ontvang je 15% korting op jouw eerste behandeling in Nijmegen met de kortingscode: Nijmegen-lent15%

Tijdens je eerste consult in Nijmegen:

Acnebehandeling den bosch

Verschillende soorten acnebehandelingen

Voor het beste resultaat gebruiken wij een combinatie van acnebehandelingen. Elk  behandelplan is op maat, dus per persoon kan deze combinatie verschillen. Bij ons kun je terecht in Nijmegen voor de volgende acnebehandelingen:

– chemische peelings

medische microneedling met de SkinPen 

– productadvies 

Huidzorg Clinics - Nijmegen

Hoeveel acnebehandeling zijn er nodig?

Je bent natuurlijk benieuwd hoeveel acnebehandelingen je ongeveer nodig zult hebben. Dit is echter afhankelijk van hoe ernstig de acne is. Hierdoor is het dus per persoon weer verschillend. Wel geldt: hoe meer onzuiverheden, hoe meer behandelingen je nodig zult hebben. Hou in ieder geval rekening met minimaal 4 behandelingen. In 90% van de gevallen boeken wij in deze 4 behandelingen al een goed resultaat. 

Hoeveel zit er tussen de acnebehandeling?

Het verloop van de acnebehandeling is voor iedereen anders. Daarom maken we bij de gratis intake samen met jou een behandelplan op maat. Door te kijken naar onder andere je huidtype bepalen we dan hoe de behandeling eruit zal gaan zien en hoeveel tijd er tussen zit. Je kunt er wel alvast vanuit gaan dat er tussen de meeste behandelingen ongeveer 4 tot 6 weken tijd zit. 

Onze drie acnebehandelingen in Nijmegen

Wanneer je ervoor kiest om een acnebehandeling te boeken, dan zijn er dus drie verschillende soorten behandelingen waarvoor je bij ons terecht kunt. We leggen je er graag alvast wat over uit. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Productadvies


Een goede acnebehandeling gaat altijd hand in hand met de juiste producten. Hier geven we je jou dan ook graag advies over. Door onze behandelingen af te stemmen op de juiste huidverzorgingsproducten, behalen we het beste resultaat!

Chemische Peelings


Om acne te verminderen, is een chemische peeling een goede behandeling. Bij een chemische peeling verwijderen we de dode huidcellen. Zo worden je poriën gezuiverd. Daarnaast voorkomen we met een chemische peeling dat er nieuwe verstoppingen ontstaan.

SkinPen - medische microneedling

Met de SkinPen kunnen we jouw acne ook verminderen. Tijdens deze behandeling maken we miniscule gaatjes in de huid. Hierdoor wordt je huid gestimuleerd om zich te gaan vernieuwen.

Veelgestelde vragen over acnebehandeling

We begrijpen dat je wellicht nog enkele vragen hebt over onze acnebehandeling. Daarom proberen we hier de meestgestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er nog niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult in onze praktijk in Nijmegen.

Acne ontstaat door een ontsteking van het deel van de huid waarin de talgklier zit. Als er te veel talg wordt gemaakt, hoopt het zich op en kan de talgklier verstopt raken. Deze verstoppingen worden mee-eters of comedonen genoemd.

Dit verschilt heel erg per persoon en je huidtype. Tussen de meeste behandelingen zit echter ongeveer 4-6 weken.

Bij de meeste behandelingen adviseren we je niet te gaan zonnebaden. Dat betekent dat je wel naar buiten kunt, mits  je je goed insmeert met zonnebrandcrème, maar dat je niet uren in de zon mag gaan liggen. Deze behandelingen kunnen dus heel het jaar door toegepast worden, als je een klein beetje rekening houdt met de zon.

De behandelingen in onze kliniek kunnen in aanmerkingen komen voor een vergoeding door je zorgverzekering vanuit je aanvullende pakket. Dat is wel afhankelijk van hoe uitgebreid je verzekering is. Je kunt eventueel contact opnemen met je zorgverzekering en vragen wat je voor acnetherapie vergoed krijgt.

Plan je consult - Nijmegen

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per acnebehandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“De acne behandelingen hebben mijn huid zeer verbeterd. De producten die ik heb gekregen zijn nu de enige producten die ik gebruik. Zeker aanrader!”

Dounia

5/5

“Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.”

Özlem Göksu

Bel ons