fbpx

Acnebehandeling Nijmegen

Afkomen van je acné

Een acnebehandeling helpt, uit ervaring, bij 90% van de gevallen. Heb je last van puistjes, mee-eters en ben je er klaar mee dat je huid zo onrustig is? Bekijk dan een van onze behandelingen. Acne komt niet alleen voor in de puberteit. Er zijn ook best veel mensen die rond het 25ste levensjaar nog last hebben van acne. Wacht daarom niet te lang met een behandeling of om de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken om littekens te voorkomen. Wij kunnen je helpen om je acne onder controle te krijgen. Zo krijg je weer een gladde en egale huid.

Tijdens je eerste consult in Nijmegen:

Acnebehandeling den bosch

Onze verschillende acnebehandelingen in Nijmegen

Voor het beste resultaat gebruiken wij een combinatie van acnebehandelingen. Elk  behandelplan is op maat, dus per persoon kan dit verschillen. Bij ons kun je terecht voor chemische peelings, medische microneedling met de SkinPen en we geven je productadvies. 

Huidzorg Clinics - Nijmegen

Productadvies


We stemmen al onze behandelingen af op de juiste huidverzorgingsproducten want daar behalen we een veel beter resultaat mee.

Chemische Peelings


Bij een chemische peeling verwijderen we de dode huidcellen en voorkomen we dat er nieuwe verstoppingen ontstaan.

SkinPen - medische microneedling

Met de SkinPen maken we minuscule gaatjes in de huid wat de huid stimuleert zich te gaan vernieuwen.

Veelgestelde vragen over

acnebehandeling

We begrijpen dat je wellicht nog enkele vragen hebt over acnebehandeling. Daarom proberen we hier de meestgestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er nog niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult in onze praktijk in Nijmegen.

Dit is uiteraard afhankelijk van hoe ernstig de acne is. Hoe meer onzuiverheden, hoe meer behandelingen. Hou in ieder geval rekening met minimaal 4 behandelingen. In 90% van de gevallen boeken wij in deze 4 behandelingen al een goed resultaat.

Dit verschilt heel erg per persoon en je huidtype. Tussen de meeste behandelingen zit echter ongeveer 4-6 weken.

Niets moet, maar onze ervaring is dat we meer resultaat boeken als je je huid goed blijft reinigen en verzorgen. Je moet er niet vanuit gaan dat acne met alleen een paar behandelingen blijvend weg is. Je zult ook zelf je huid goed moeten reinigen om nieuwe puistjes en mee-eters te voorkomen.

Bij de meeste behandelingen adviseren we je niet te gaan zonnebaden. Dat betekent dat je wel naar buiten kunt, mits  je je goed insmeert met zonnebrandcrème, maar dat je niet uren in de zon mag gaan liggen. Deze behandelingen kunnen dus heel het jaar door toegepast worden, als je een klein beetje rekening houdt met de zon.

De behandelingen in onze kliniek kunnen in aanmerkingen komen voor een vergoeding door je zorgverzekering vanuit je aanvullende pakket. Dat is wel afhankelijk van hoe uitgebreid je verzekering is. Je kunt eventueel contact opnemen met je zorgverzekering en vragen wat je voor acnetherapie vergoed krijgt.

Plan je consult - Nijmegen

Vanaf 29 januari geopend!

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per acnebehandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“De acne behandelingen hebben mijn huid zeer verbeterd. De producten die ik heb gekregen zijn nu de enige producten die ik gebruik. Zeker aanrader!”

Dounia

5/5

“Ik ben twee keer behandeld geweest voor acnelittekens met 2 verschillende peelings. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. Huidzorg073 is hulpzaam en altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt.”

Özlem Göksu

Bel ons