fbpx

Huidverjonging Nijmegen

Een strakke, jonge huid?

Niemand ontkomt eraan dat de huid gaat verouderen. Dit gebeurt al vanaf het 25ste levensjaar. Daarom is het nooit verkeerd om al vroeg te beginnen met huidverjonging behandelingen. Met deze huidverbeterende behandelingen vertraag je de huidveroudering. Heb je al beginnende of diepe rimpels en wil je daar vanaf? Ook dan zijn er behandelingen om je huid steviger te maken. Wij proberen met onze behandelingen je huid aan te zetten om zich te vernieuwen en om nieuw collageen aan te maken. Dit heeft als gevolg dat je huid weer strakker wordt. We zetten je huid dus met onze behandelingen aan het werk om ervoor te zorgen dat lijntjes en rimpels minder worden.

Openingsactie

Tijdelijk ontvang je 15% korting op jouw eerste behandeling in Nijmegen met de kortingscode: Nijmegen-lent15%

*Niet geldig op afgeprijsde behandelingen

Tijdens je eerste consult in Nijmegen:

Huidverjonging Venus Legacy

Wat zijn de behandelingen voor huidverjonging?

Er zijn verschillende manieren om je huid te verbeteren. Om te bepalen welke behandeling voor huidverjonging geschikt is voor jou, kijken we naar je huidtype en de mate van verslapping. We kunnen zowel diepere rimpels als ook fijne lijntjes verminderen, al zijn voor diepere rimpels natuurlijk wel intensievere behandelingen nodig. Wil je bij ons een behandeling voor huidverjonging laten doen? Dan zijn er vier behandelingen die wij aanbieden: chemische peeling, medische microneedling, een laserbehandeling of productadvies.

Wat is het resultaat van onze huidverjonging behandelingen?

Het resultaat is bij iedereen anders. Ook speelt bijvoorbeeld je leeftijd en levensstijl mee in het resultaat. Roken, zon, alcohol en veel suikerrijke voeding zorgen ervoor dat je huid sneller gaat verslappen. Daarnaast speelt leeftijd een rol omdat de afbraak van collageen (wat al vanaf je 25ste leeftijd begint) naarmate je ouder wordt, alleen maar harder gaat. Dat betekent dat je dus vaker onderhoudsbehandelingen nodig hebt. Kom langs voor een intakegesprek en dan bespreken we met jou welke behandeling bij jou past en welk resultaat we verwachten!

Huidzorg Clinics - Nijmegen

Onze 4 behandelingen in Nijmegen

Om jou te helpen bij het verjongen van je huid, zijn er vier soorten behandelingen die wij aanbieden. We vertellen je er graag alvast wat meer over. Zijn er nog onduidelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Chemische peelings

Chemische peeling


Voor beginnende lijntjes, als onderhoudsbehandeling of om preventief je huid te verjongen is een chemische peeling perfect. Deze behandeling hebben we in verschillende sterktes waardoor deze op ieder huidtype en elke wens aangepast kan worden. Ook is een chemische peeling de perfecte behandeling om je huid voor te bereiden op één van onze laserbehandelingen wanneer je nog nooit een behandeling hebt laten doen.

SkinPen - medische microneedling

Een andere behandeling voor huidverjonging is de medische microneedling behandeling met de SkinPen. Met microneedling maken we met kleine, vibrerende, steriele naaldjes micro kanaaltjes in de huid. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces in de huid geactiveerd, waardoor collageen en elastine gevormd worden. Naast stevigheid, geeft collageen ook volume en zorgt elastine voor veerkracht. De huid zal hierdoor niet alleen voller en steviger worden, maar ook frisser, egaler en stralender worden.

laserbehandeling

Laserbehandeling

Wil je de huid intensiever aanpakken of is er sprake van diepe rimpels? Dan adviseren we vaak een laserbehandeling. Dit is namelijk één van onze intensiefste behandelingen. Ook deze behandeling hebben we in een milde, medium en intensieve variant. We bespreken samen met jou wat het beste is. Bij deze behandeling moet je wel rekening houden met roodheid, zwelling en soms korstjes na de behandeling wat 4 tot 7 dagen kan aanhouden. We zien bij laserbehandelingen wel hele mooie resultaten in zowel het gladder en egaler worden van de huid als oppervlakkiger worden van rimpels. 

De juiste producten

Het is een must om je huid naast onze behandelingen voor huidverjonging ook thuis goed te verzorgen. Dat is hetzelfde als willen afvallen en fanatiek naar de sportschool gaan, maar niet op je voeding letten. Producten op basis van retinol of glycolzuur zijn noodzakelijk om je huid te blijven verbeteren tussen de behandelingen door. Een goede reiniging in combinatie met dag- en nachtverzorging zijn de basis voordat je kunt beginnen aan een van onze behandelingen.

Resultaten voor en na de huidverjonging behandeling

We laten je graag alvast twee voorbeelden zien van het resultaat van een behandeling voor huidverjonging. Bekijk hier onze resultaten!

Veelgestelde vragen over huidverjonging

We begrijpen dat je wellicht nog enkele vragen hebt over onze behandelingen voor huidverjonging. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er nog niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult in onze praktijk in Nijmegen. 

Hoe slapper de huid, hoe dieper de rimpels, hoe meer behandelingen. Bij fijne lijntjes adviseren we vaak 3 behandelingen en bij diepere rimpels 6 behandelingen. Tussen de behandelingen zitten 4 tot 6 weken om je huid te laten herstellen.

We passen bij huidverjongende behandelingen overwegend intensievere behandeling toe. Deze kunnen gevoelig zijn en we adviseren daarom soms Emla crème (verdovende crème) te gebruiken. Laat je daarin altijd even adviseren door een van onze huidtherapeuten.

Het kan zijn dat de behandeling voor huidverjonging in aanmerking komt voor een vergoeding door je zorgverzekering. Dit is wel afhankelijk van je aanvullende pakket. Je kunt het beste in je polisoverzicht kijken onder vergoedingen om te zien of een van onze behandelingen vergoed kan worden.

Plan je consult - Nijmegen

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per behandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. Zien we jou binnenkort in onze vestiging in Den Bosch?

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Een nette en verzorgde salon met erg vriendelijk en kundig personeel. Geven duidelijke uitleg over de behandeling. Ik ben tot nu toe al heel tevreden over het behaalde resultaat!”

Iris

5/5

“Professionele praktijk, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze weten waar ze over spreken en doen er alles aan om je ook te helpen daar waar zij kunnen. Al jaren cliënte en kan iedereen deze praktijk aanraden. Een dikke 10!”

Kelly van den Broek

Bel ons