fbpx

Pigmentvlekken verwijderen Nijmegen

Donkere vlekken in het gezicht?

Helaas krijgt iedereen vroeg of laat te maken met pigmentvlekken. Deze ontstaan vaak door te veel zon, geen zonbescherming gebruiken of veroudering van de huid. Gelukkig zijn pigmentvlekken zeer eenvoudig te behandelen door middel van onze IPL- of laser. Tijdens onze behandeling verbranden we het teveel aan pigment weg. Hierdoor worden de vlekken lichter. Soms is één behandeling al voldoende om het gewenste resultaat te behandelen. Wil je meerdere pigmentvlekken of een behandeling van het gehele gezicht? Dan moet je denken aan ongeveer 2-3 behandelingen. Ben je benieuwd of we jouw huid weer egaal kunnen krijgen? Plan dan snel een gratis intakegesprek! 

Tijdens je eerste consult in Nijmegen:

Pigmentvlekken laseren

Hoe verloopt de behandeling om pigmentvlekken te verwijderen

in Nijmegen?

Tijdens een gratis intakegesprek maken we een zonschade-analyse om te kijken welke pigmentvlekken behandeld moeten worden. Hierbij kijken we ook of er niet al meer pigment aanwezig is dan je in eerste instantie ziet. Op basis van deze analyse bepalen we met welk apparaat we de pigmentvlekken het beste kunnen verwijderen om zo het gewenste resultaat te bereiken. We zullen plaatselijk of bijvoorbeeld het hele gezicht of wangen met onze IPL of laser behandelen. Het pigment zal in eerste instantie donkerder worden en na ongeveer 1 week afschilferen. We maken een nieuwe afspraak na 4 weken om het resultaat te bekijken en waar nodig nog een keer te behandelen.

Resultaten pigmentbehandeling

Chemische peelings

Chemische Peelings


Een chemische peeling heeft een blekende werking op pigmentvlekken. Hierdoor worden de pigmentvlekken minder zichtbaar.

SkinPen - medische microneedling

Tijdens het gebruik van microneedling met behulp van de SkinPin gebruiken we serums die pigment onderdrukkend werken.

Overige behandelingen om

pigmentvlekken te verwijderen

Het kan soms zo zijn dat een laserbehandeling of een Cosmelan behandeltraject niet geschikt is. Redenen hiervoor zijn bijvoorbeeld je huidtype, het soort pigmentvlekken of de huidskleur. Andere behandelingen die we dan toepassen zijn chemische peelings of microneedling. Een chemische peeling heeft een blekende werking op pigmentvlekken. Bij microneedling gebruiken we serums die pigment onderdrukkend werken. Laat je adviseren door een van onze huidtherapeuten!

Huidzorg Clinics - Nijmegen

Plan je consult - Nijmegen

Vanaf 29 januari geopend!

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per behandeling. De prijs is afhankelijk van het soort en de hoeveelheid pigmentvlekken. Dit wordt vastgesteld tijdens een gratis consult. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Bij Huidzorg 073 heb ik vorig jaar pigmentvlekken in mijn gezicht laten behandelen en het resultaat was erg mooi. Ook dit jaar zal ik dat bij hen laten doen, want mijn overall ervaring was daar erg positief!”

Petri van Vugt

5/5

“Professionele praktijk, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze weten waar ze over spreken en doen er alles aan om je ook te helpen daar waar zij kunnen. Al jaren cliënte en kan iedereen deze praktijk aanraden. Een dikke 10!”

Kelly van den Broek

Bel ons