fbpx

Kom langs voor een gratis consult

Huidverjonging

Met huidverjonging bedoelen wij het verminderen van de fijne lijntjes en rimpels en het verbeteren van een verslapte huid. Dit zijn symptomen die optreden na ongeveer je 30ste levensjaar. Na deze leeftijd begint de huid met verouderen doordat het collageen en de elastinevezels in je huid afnemen. Bij de ene huid zal dat sneller gaan dan bij de andere. Huidveroudering heeft met erfelijkheid, huidconditie en levensstijl te maken. Helaas ontkomen we er niet aan, maar met verschillende huid verjongende behandelingen kunnen we het collageen wel stimuleren te gaan vernieuwen. We hebben verschillende soorten anti aging behandelingen in verschillende intensiteiten om de huid een prikkel te geven om opnieuw collageen op te bouwen. Lees hieronder meer over de verschillende behandelingen die wij aanbieden om huidveroudering tegen te gaan of plan direct een gratis intake. Hierin kijken onze huidtherapeuten welke behandeling en/of producten het beste bij jouw huid passen.

Welke huidverjongende behandelingen bieden wij aan?

Led-therapie

LED-therapie (NIEUW!)

Lichte intensiteit

Ben je nog jong en is jouw huid nog in goede conditie. Maar wil je je huid goed onderhouden en rimpels voorkómen? Kies dan voor een LED-Therapie behandeling.

Chemische peelings

Chemische Peelings

Lichte intensiteit

Een chemische peelings zijn  zeer effectief in het voorkomen van rimpels en het goed onderhouden van je huid. Ook effectief tegen beginnende lijntjes en rimpels.

Microneedling

Hoge intensiteit

Heb je last van beginnende lijntjes? Dan is micro needling een geschikte behandeling om het huidverjongings proces te stimuleren. 

fractional-laser

Hoge intensiteit

Wil je huidverslapping echt aanpakken? Dan zijn de laserbehandelingen geschikt omdat deze het diepst in de huid gaan. Neem contact op voor meer informatie.

Bel ons