fbpx

Laserbehandelingen

Zeer effectief voor meerdere soorten huidaandoeningen

Bij Huidzorg 073 zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen met een krachtige fractional laser of IPL-apparaat. Wij hebben meer dan 7 verschillende soorten lasers om ieder huidprobleem zo effectief mogelijk te behandelen. Samen de huidtherapeut wordt gekeken welke lasertherapie het beste is om jouw huidprobleem aan te pakken. Ben jij geïnteresseerd in een laserbehandeling? Neem dan contact op voor advies of maak direct een afspraak! 

Gentlemax Pro Laser

Gentlemax Pro Laser

De Gentlemax Pro laser is een zeer effectieve laser om overbeharing te behandelen. We kunnen zowel lichte (met de alexandrite) als donkere (met de ND-Yag) huidtypes behandelen zonder de huid te verbranden. Ook kunnen wij met deze laser rode gesprongen adertjes in het gezicht of op de benen aanpakken

Geschikt voor

nordlys ellipse laser

Nordlys Ellipse Laser

Aan onze Nordlys van Ellipse kunnen we verschillende handstukken aansluiten. Heb je last van pigmentvlekken of couperose? Dan behandelen wij deze met een IPL handstuk. Heb je last van bijvoorbeeld acnelittekens en wil je iets doen aan de verslapte huid of rimpels? Dan gebruiken wij het fractional laser handstuk om huidvernieuwing/-verjonging te creëren.

Geschikt voor

picoway laser

PicoWay Laser

Onze Picoway laser is de beste laser voor het verwijderen van tatoeages of permanente make-up. Deze laser kunnen we ook inzetten voor het verwijderen van pigmentvlekken en we hebben een speciaal handstuk voor het verminderen van melasma of om de huid te verjongen.

Geschikt voor

Bel ons