fbpx

Huid- en Laserkliniek Den Bosch

Huidverjonging behandelingen

Jouw huid weer jonger en strakker!

Met huidverjonging bedoelen wij het verminderen van de fijne lijntjes en rimpels en het verbeteren van een verslapte huid. Dit zijn symptomen die optreden na ongeveer je 30ste levensjaar. Na deze leeftijd begint de huid met verouderen doordat het collageen en de elastinevezels in je huid afnemen. Wij hebben verschillende soorten anti aging behandelingen in verschillende intensiteiten om de huid een prikkel te geven om opnieuw collageen op te bouwen. Hierdoor zal de huid steviger worden en rimpels vervagen. 

Plan een GRATIS consult!

 Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op! 

huidzorg 073

Anti-aging behandelingen

Tijdens een gratis consult maken we een behandelplan op maat om ervoor te zorgen dat we het resultaat boeken wat jij graag zou willen zien. We hebben verschillende behandelingen waaronder TCA peelings, microneedling, IPL, fractional laser en Venus Legacy behandeling om jou huid te verjongen. Daarnaast geven we advies over huidverzorgingsproducten en supplementen voor thuis zodat je zo lang mogelijk het resultaat behoud. Helaas zetten we het verouderingsproces niet stil dus onderhoudsbehandelingen zijn noodzakelijk.

Ledtherapie voor huidverjonging
chemische peeling door huidtherapeut

TCA Peeling

TCA peeling is een variant van de chemische peelings en wordt al jaren gebruikt om de huid te verjongen. Net als de andere peelings zorgt het ervoor dat de bovenste huidlagen versneld gaat loslaten waardoor de huid er egaler uit gaat zien. Grove poriën of pigmentvlekken vervagen door deze peeling. Daarnaast heeft een TCA peeling het vermogen om collageen in de huid aan te maken. Daarom is een TCA peeling de meest geschikte peeling om huidveroudering aan te pakken.

Microneedling

Tijdens een microneedling behandeling gebruikt de huidtherapeut de I’m pen. De I’m pen bestaat uit 36 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. 

Venus Legacy

De Venus Legacy wordt aangedreven door de gepatenteerde MP2 technologie, een combinatie van Multi-Polaire Radio Frequentie en Magnetische Pulsen. Deze technologie maakt nieuwe fibroblasten en nieuwe bloedvaatjes aan waardoor resultaten voor onder andere huidverstrakking en huidverjonging van de huid op zowel korte als lange termijn veilig en pijnloos worden bereikt.

huidverjonging laserbehandeling

Laserbehandeling

We hebben twee verschillende soorten lasers die beide op een gecontroleerde manier schade in de diepere huidlagen veroorzaken waardoor collageen en elastiene vezels opnieuw wordt opgebouwd. Hierdoor wordt je huid steviger en zullen lijntjes en rimpels vervagen. Laser gaat het diepst in de huid in vergelijking met de andere behandelingen en is daarom ook ons meest intensieve behandeling om de huid te verjongingen.

Wat zijn de kosten?

In de prijslijst vind je een richtlijn van de kosten per huidverjongende behandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs wordt tijdens een gratis consult vastgesteld.

Professionals in Huidzorg

We hebben veel ervaring op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Ieder behandeltraject beginnen we met een huidanalyse zodat we het resultaat van de behandelingen kunnen vastleggen. Omdat we een uitgebreid aanbod aan producten, behandelingen en apparatuur hebben kunnen we ieder huidtype veilig en effectief behandelingen.

Veelgestelde vragen

Al je overige vragen over huidverjongende behandelingen vind je hier. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze specialisten! 

Voor het maximale resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Hoeveel behandelingen is afhankelijk voor welke behandeling gekozen zal worden. Het gemiddelde aantal ligt tussen de 3 en 6 behandelingen. De behandelingen worden vaak in kuurverband geadviseerd met een tussentijd van 4-6 weken.

Daarnaast geven we productadvies gedurende het behandeltraject om het maximale resultaat uit de behandelingen te halen. Onze ervaring is dat goede verzorging thuis net zo belangrijk is als de behandeling zelf.

Bij de behandeling van lijntjes en rimpeltjes is het resultaat afhankelijk van de huidconditie, leeftijd, gezondheid en leefwijze. Daarnaast zetten we het verouderingsproces van de huid niet stil. Vaak wordt een behandelkuur 1 keer in het jaar of 1 keer in de twee jaar herhaald.

Bij de meeste behandelingen wordt aangeraden minimaal 4 weken vóór en 4 weken ná de behaneling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit om pigmentvorming als gevolg van de behandeling te voorkomen. 

Buiten de behandelingen om adviseren we ook om uit de zon te blijven omdat zonlicht de afbraak van collageen bevorderd. Dus goede zonbescherming is essentieel!

Wat onze clienten zeggen

5/5

“Deskundig! Goede voorlichting en fijne behandelingen. Mijn huid is echt een stuk rustiger geworden (en gebleven) na de behandelingen en met de aanbevolen producten. Ik blijf regelmatig terugkomen.”

Kalinde Caland

5/5

“Zeer professionele behandeling met oprechte persoonlijke aandacht. Er wordt echt met je meegedacht. Top praktijk!”

Moniek Pieterse

Jouw huid weer jong en strak?

Plan direct een Gratis consult

Snel starten met de behandeling?

Laat je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op voor het inplannen van een gratis consult.

Openingstijden

adres

Rondom de locatie is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid

Stadion De Vliert
Stadionlaan 85
5213 JJ ‘s-Hertogenbosch
3de verdieping

Bedrijfsgegevens

Bel ons