fbpx

Amy ondergaat nieuwe laserbehandeling!

resolve behandeling met de picoway laser

Resolve behandeling met de Picoway laser

Mijn naam is Amy Vijverberg en ik ben sinds oktober als huidtherapeut werkzaam bij Huidzorg 073! Ik heb het er reuze naar mijn zin. Dit is mijn eerste blog. Spannend! Laten jullie me weten wat jullie ervan vinden?

Om de cliënten van Huidzorg 073 goed te kunnen adviseren, wilde ik natuurlijk graag ook zelf een laserbehandeling ervaren.

Ik heb gekozen voor  de Resolve behandeling met de Picoway laser. Deze behandeling is o.a. geschikt voor grove poriën, fijne lijntjes en (acne)littekens. Tijdens de behandeling worden er kleine hittebundels in de huid gecreëerd die ervoor zorgen dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Hierbij wordt de bovenste huidlaag niet beschadigd in tegenstelling tot andere fractional lasers. Daardoor heb je bij deze behandeling een zeer korte hersteltijd.

Ik heb mijn gehele gezicht laten behandelen. Tijdens de behandeling voelde ik warmte ontstaan en een soort kleine prikjes. Kort na de behandeling gloeide mijn huid een beetje, alsof ik iets te lang in de zon had gelegen.

Ongeveer een half uur na de behandeling voelde ik er eigenlijk al niks meer van.

Ik zag er wel rood uit, je zag precies waar de laser was geweest. Ook had ik een paar kleine bloeduitstortingen, heel kleine rode puntjes. Die rode bloedpuntjes zijn wel een dag of 5 zichtbaar geweest. Daarnaast heb ik 2 dagen na de behandeling wat kleine puistjes gekregen rond mijn mond en op mijn voorhoofd. Dit was een soort ontstekingsreactie, die zo’n 3 dagen zichtbaar is gebleven. Daarna begon het uit te drogen en begon mijn huid licht te schilferen.

De behandeling is nu een week geleden. Mijn huid is volledig hersteld en voelt weer als nieuw! Echt een aanrader als oppepper voor je huid. Misschien een cadeautje (aan jezelf) zodat je straalt met de feestdagen? Zie ik je binnenkort bij Huidzorg 073?

Huidzorg 073

Bekijk ook

Bel ons