fbpx

Acnelittekens behandelen Nijmegen

Een gladde huid zonder putjes

Helaas gaat acne in de meeste gevallen gepaard met acnelittekens. Het beste is om acnelittekens zo snel mogelijk te behandelen. Wanneer je op korte termijn behandelt, zijn de littekens het beste weg te krijgen. Dat wil niet zeggen dat oudere littekens niet te behandelen zijn, maar dan zijn er wel vaak meerdere behandelingen nodig. Behandelingen die we vaak bij acnelittekens toepassen zijn diepe chemische peelings, SkinPen behandelingen en laserbehandelingen. Wij bekijken hoe diep de littekens zitten en welke behandeling het beste bij jouw huid past. We streven ernaar dat jij weer een gladde huid krijgt! 

Tijdens je eerste consult in Nijmegen:

laserbehandeling

Onze behandelingen in Nijmegen tegen

acnelittekens

Om acnelittekens te verwijderen, hebben we verschillende behandelingen in onze praktijk in Nijmegen. Zo heb je chemische peelings, medische microneedling en laserbehandelingen. We vertellen je er graag wat meer over.

Huidzorg Clinics - Nijmegen

Laserbehandeling


Laseren van acnelittekens is de meest effectieve behandeling om littekens te vervagen of zelfs helemaal te verwijderen.

Huidzorg 073 - Chemische peelings

Chemische Peelings


We verwijderen bij een chemische peeling de bovenste huidlagen waardoor deze zich gaan vernieuwen.

SkinPen - medische microneedling

Microneedling wordt ingezet om de huid te stimuleren zich te gaan vernieuwen. Hierdoor zullen de acnelittekens vervagen.

Veelgestelde vragen

over acnelittekens

We begrijpen dat je misschien nog een aantal vragen hebt over het behandelen van acnelittekens. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult.

Ja dat kan zeker! Houd er wel rekening mee dat oudere acnelittekens meestal meerdere behandelingen nodig hebben voor de littekens minder worden.

Het aantal behandelingen ligt aan hoeveel acnelittekens je hebt en hoe diep deze zijn. Gemiddeld zijn er tussen de 3 en 6 behandelingen nodig. Het voordeel van deze behandelingen is dat deze tevens je huid verjongen. Het kan dus absoluut geen kwaad om meerdere behandelingen te doen als je nog niet tevreden bent met het resultaat.

Omdat we voor acnelittekens intensievere behandelingen toepassen, is het raadzaam om na de behandeling niet te gaan zonnebaden. Dat betekent dat je wel naar buiten mag met een goede SPF 30, maar dat je niet uren in de zon mag gaan liggen.

Acnelittekens ontstaan door puistjes. Wanneer je geen puistje meer krijgt ontstaan er ook geen nieuwe littekens. Als de bestaande littekens weg zijn, zullen deze ook niet meer terugkomen. Het resultaat is dus blijvend mits je acne onder controle is. Hierin kunnen wij je ook adviseren.

Behandelingen om acnelittekens te verminderen, kunnen in aanmerkingen komen voor een vergoeding door je zorgverzekering. Dit is wel afhankelijk van je aanvullende pakket. Je kunt het beste in je polisoverzicht kijken onder vergoedingen en acnetherapie.

Plan je consult - Nijmegen

Vanaf 29 januari geopend!

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per acnebehandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Ik ben over beide dames bij Huidzorg 073 zeer tevreden. Ze hebben allebei een rustige uitstraling en luisteren naar je verhaal. Ze weten waar ze over praten en leggen duidelijk uit wat ze gaan doen voordat ze starten. Waar nodig wordt de behandeling aangepast. Ik zou hen zeker aanraden als iemand huidtherapie nodig heeft.!”

Marga van de Westelaken

5/5

“Meerdere behandelingen gehad voor mijn acne; altijd goed geholpen. De behandelingen heb ik als prettig ervaren.”

Fabiënne de Saire

Bel ons