fbpx

Plan een gratis intake

camouflage therapie Den Bosch

Camouflagetherapie wordt ingezet om huidaandoeningen met kleurafwijkingen minder zichtbaar te maken. Er wordt gebruikgemaakt van camouflageproducten die watervast, veegvast en huidvriendelijk zijn. Tijdens de eerste afspraak wordt uit een ruim assortiment kleuren de juiste kleur gekozen. 

Het aanbrengen van de camouflage zal tijdens de behandeling aangeleerd worden zodat je zelf in staat bent om (dagelijks) de camouflage aan te brengen. De camouflage die tijdens de behandeling op de huid is aangebracht zal gedurende die dag blijven zitten. Zo kun je die dag beoordelen of je tevreden bent over de camouflagekleur. Na de behandeling zal telefonisch contact opgenomen worden om te overleggen over het eventueel aanschaffen van de camouflageproducten. 

HUIDTHERAPIE

Intake inplannen?

Wil jij direct een afspraak maken? Dat kan! Bij ons kun je snel terecht voor een gratis intake inclusief persoonlijk behandelplan. Kom langs in onze praktijk in Den Bosch!

Meer informatie over camouflage therapie

Alle soorten kleurafwijkingen in de huid kunnen behandeld worden met camouflageproducten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn pigmentvlekken, rosacea, couperose, vitiligo en wijnvlekken. Ook diverse soorten littekens zoals brandwonden kunnen een indicatie zijn voor camouflagetherapie. Wij werken met de camouflageproducten van Oxygenetix. Oxygenetix is de enige echte zuurstofdoorlatende camouflage en tevens een moisturizer die werkt als een ademende tweede huid. Hierdoor is Oxygenetix ook ideaal toepasbaar bij acne of na een chemisch peeling of microneedling behandeling.

De kosten voor camouflagetherapie zijn onder andere afhankelijk van welk product uiteindelijk geschikt is voor het camoufleren van het betreffende huidprobleem. Het consult om de juiste camouflagekleur te bepalen kost €40,- (30 minuten).

De vergoeding voor camouflagetherapie is afhankelijk van jouw zorgverzekering. Wij kunnen voor je uitzoeken wat je vergoed krijgt.

vereniging-huidtherapeuten-logo
KEURMERK HUIDZORG 073
Bel ons