fbpx

Chemische peeling Nijmegen

Wil jij je huidconditie verbeteren?

Voor chemische peelings kun je bij ons in de praktijk in Nijmegen terecht. Chemische peelings helpen je huidconditie te verbeteren, en maken je huid gladder en egaler. Het is de perfecte behandeling om huidproblemen te verhelpen, maar ook om preventief je huid jong te houden. In onze praktijk in Nijmegen hebben we chemische peelings in verschillende concentraties. Hierdoor kunnen we iedere huid veilig behandelen. We passen de chemische peeling namelijk aan naar jouw huidtype en jouw wensen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor heftige vervelling of korstjes. Ook hebben we speciale chemische peelings voor in de zomer. Benieuwd wat een chemische peeling voor jouw huid kan doen? Plan dan snel een afspraak!

Tijdens je eerste consult in Nijmegen:

Huidzorg 073 - Chemische peelings

Verschillende soorten chemische peelings in Nijmegen

Voordat we starten met een chemische peeling in onze praktijk in Nijmegen, bespreken we eerst wat je graag verbeterd wilt hebben aan je huid. Samen met de huidtherapeut bespreek je welke soort chemische peeling en intensiteit het beste is om het gewenste resultaat te behalen. We hebben drie soorten chemische peelings waar je uit kunt kiezen. Zo hebben we een milde peeling voor een mooie glow en het verminderen van pigment. Daarnaast hebben we huidverbeterende peelings om acne te verminderen en tenslotte kun je ook kiezen voor een intensievere peeling: de TCA peeling. Deze chemische peeling vermindert fijne lijntjes en littekens.

Voor wie zijn chemische peelings geschikt?

Chemische peelings kunnen bij iedereen worden toegepast, ongeacht je huidtype. Dit komt doordat we deze in heel veel verschillende soorten varianten hebben. Ook is een chemische peeling geschikt voor verschillende doeleinden. Je huid om de 6 tot 8 weken behandelen met een chemische peeling is bijvoorbeeld heel goed om je huid te onderhouden en huidproblemen te voorkomen. Je huid verwennen met een chemische peeling behandeling zal er ook voor zorgen dat je huid minder snel veroudert. In alle opzichten is een chemische peeling dus goed voor je huid en geschikt voor iedereen.

Huidzorg Clinics - Nijmegen

Milde chemische peeling

Onze milde chemische peelings op basis van vitamine C, hyaluronzuur, fruitenzymen en anti-oxidanten helpt je huid te egaliseren, hydrateren en te vernieuwen. Je huid krijgt een oppepper, zonder extreem te vervellen. Ook ideaal tijdens de zomerperiode.

gezicht peeling

Huidverbeterende peeling

Een iets diepere chemische peeling is onze huidverbeterende peeling. Ideaal wanneer je last hebt van acne, grove poriën of pigmentvlekken. Deze chemische peeling voelt branderig aan en na de behandeling kan dit matige tot heftige schilfering geven.

TCA chemische peeling

Wil je meer werken aan huidstructuur, verminderen van fijne lijntjes of littekens? Dan gebruiken we vaak de intensievere peelings zoals een TCA peeling om goed resultaat te boeken. Deze chemische peeling is ook geschikt om huidveroudering aan te pakken.

Veelgestelde vragen over chemische peelings

We begrijpen dat je wellicht nog enkele vragen hebt over onze chemische peelings. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er nog niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult in onze praktijk in Nijmegen.

Bij de intensievere chemische peelings adviseren we je minimaal 1 week niet in de zon te komen. Je mag wel naar buiten, maar voorkom dan dat je te lang wordt blootgesteld aan de felle zon en gebruik uiteraard een goede SPF. Bij de mildere peelings adviseren we om ongeveer 2-3 dagen niet in de zon te komen. Te veel zon is nooit goed voor de huid, dus wij adviseren ongeacht de behandeling altijd voorzichtig te zijn met de zon.

Bij de mildere peelings is dat niet noodzakelijk, maar als we intensief gaan behandelen wel. We willen geen heftige huidreacties veroorzaken en adviseren je daarom om minimaal 2 weken van tevoren producten te gebruiken waar al peeling in zit. Zo is je huid al gewend aan een chemische peeling en zal deze minder heftig reageren als wij hogere concentraties gebruiken.

Na de chemische peeling is de huid vaak alleen wat rood. Dit trekt vaak dezelfde dag nog weg. De dagen daarna kan de huid wat droger aanvoelen dan normaal. Smeer de huid in dat geval goed in met hydraterende crème. Bij een intensievere peeling zal de huid de dagen erna gaan schilferen, wat ongeveer 3-4 dagen aanhoudt. Ga niet aan de velletjes trekken en gebruik goede SPF 30 zonbescherming, omdat je huid gevoelig zal zijn voor de zon.

Plan je consult - Nijmegen

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per behandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. Zien we jou binnenkort in onze praktijk in Den Bosch?

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Super fijne salon! Erg veel keuze in behandelingen Krijgt goeie informatie over de mogelijkheden en ze gebruiken erg fijne producten Kom er graag nu m’n tweede chemische peeling gehad . Erg fijn personeel ook.”

Brechtje Vervoordeldonk

5/5

“Esther en Pauline zijn beiden hele fijne huidtherapeuten. Ze denken goed met je mee, zijn duidelijk en geven praktische adviezen. De behandelruimtes en- tijden zijn ook prettig. Kortom: ik zou Huidzorg 073 zeker aanraden!”

Puck Gielen

Bel ons