fbpx

Couperose behandeling Nijmegen

Rode wangen of rode adertjes in het gezicht?

We noemen gesprongen adertjes in het gezicht ook wel couperose en dit komt het meest voor op de wangen, neus en kin. Couperose is gelukkig eenvoudig te verwijderen met onze IPL- of ND-Yag-laser. Couperose behandelen we graag voor jou in onze praktijk in Nijmegen. De huidtherapeut zal kijken met welk apparaat we het beste resultaat kunnen boeken om ervoor te zorgen dat jouw huid er weer egaal en minder rood uitziet.

Tijdens je eerste consult in Nijmegen:

Couperose behandeling

Onze behandelingen in Nijmegen bij couperose

Couperose is niets anders dan kleine gesprongen adertjes die we eenvoudig met een IPL- of ND-Yag- laser kunnen dichtbranden. Dit is de meest effectieve manier om binnen 2 tot 3 behandelingen van je roodheid af te komen. Dit hangt uiteraard wel afhankelijk van hoeveel gesprongen adertjes er aanwezig zijn. In de meeste gevallen zie je na één behandeling al resultaat. We maken vooraf foto’s van de huid om na iedere behandeling het resultaat vast te leggen. Benieuwd welk resultaat we bij jou kunnen boeken tijdens jouw couperose behandeling? Plan dan snel een gratis intakegesprek bij een van onze huidtherapeuten in Nijmegen. 

Resultaten van de behandeling

Veelgestelde vragen

over couperose behandelingen

We begrijpen dat je misschien nog een aantal vragen hebt over couperose behandeling. Daarom proberen we hier de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of plan direct een gratis consult.

Helaas kun je couperose niet helemaal voorkomen. Dit komt doordat vaak een erfelijk component mede de oorzaak is. Wat we wel weten is dat veel zon, roken en alcohol ervoor kunnen zorgen dat je sneller gesprongen adertjes krijgt. Ons advies is daarom om zo veel mogelijk uit de zon te blijven en goede zonbescherming op te smeren.

Wanneer je bij ons een behandeling voor couperose in Nijmegen hebt, is het vooral de eerste week belangrijk dat je heel voorzichtig bent met de zon. Dit komt doordat je huid dan volop aan het herstellen is. Daarnaast is het eigenlijk altijd wel beter om uit de zon te blijven om nieuwe gesprongen adertjes te voorkomen. Je mag wel naar buiten, maar smeer dan de huid goed in met SPF en voorkom dat je uren wordt blootgesteld aan de felle zon.

Gemiddeld zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpoos van 4 weken. Bij iedere behandeling streven we ernaar dat je huid minder rood is.

Wanneer je een couperose behandeling in Nijmegen hebt, houd er dan rekening mee dat je huid gezwollen zal zijn. Dit kan 3 tot 5 dagen aanhouden. Hoe meer couperose, hoe erger de zwelling zal zijn. Koelen kan dan helpen om de zwelling te verminderen. Je moet niet schrikken van de zwelling, want dit is juist een goed teken. Hoe meer zwelling, hoe beter de behandeling heeft gepakt en hoe mooier het resultaat zal zijn. Omdat je huid niet beschadigd is, mag je verder wel gewoon make-up gebruiken.

Plan je consult - Nijmegen

Vanaf 29 januari geopend!

De prijzen zijn een richtlijn van de kosten per behandeling. De prijs is afhankelijk van de combinatie van behandelingen die er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het behandelplan en de prijs worden tijdens een gratis consult vastgesteld. Daarnaast zoeken wij ook voor je uit of de kosten eventueel vergoed kunnen worden door je zorgverzekering.

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Wat onze klanten zeggen

5/5

“Fijne praktijk kundige mensen die met je mee denken en tot nu toe de enige laser waar ik baat bij heb gehad top”

Jolanda

5/5

“Deskundig! Goede voorlichting en fijne behandelingen. Mijn huid is echt een stuk rustiger geworden (en gebleven) na de behandelingen en met de aanbevolen producten. Ik blijf regelmatig terugkomen.”

Kalinda Caland

Bel ons