fbpx

Gratis huidanalyse door een deskundig huidtherapeut

huidanalyse

Gratis huidanalyse door een deskundig huidtherapeut met de Observ

Nieuwsgierig naar je huidtype, huidconditie en of er sprake is van een huidaandoening? Doe een gratis huidcheck met de nieuwste revolutie op het gebied van huidanalyse: de Observ.

Onder huidprofessionals is de Observ heel populair, omdat je met behulp van geavanceerde apparatuur een volledige gezichtsweergave kunt maken op verschillende huidniveaus. Het is daardoor mogelijk om je huidtype te bepalen, te kijken of de huid in een goede conditie verkeert en of er eventueel sprake is van een huidaandoening. Hierdoor kunnen behandelingen en (product-)adviezen voor thuis nog beter worden afgestemd op jouw wensen en hulpvragen.‍

De huidtherapeut kijkt samen met jou naar het huidbeeld vanuit zes verschillende lichtmodi.

Hoe gaat het in zijn werk?

De huidtherapeut begeleidt je om je hoofd te plaatsen in het huidanalyse-apparaat waarna je je gezicht op een statief plaatst en recht naar voren kijkt. De Observ maakt foto’s van voren en vervolgens van de zijkanten van je gezicht. De huidtherapeut kijkt samen met jou naar het huidbeeld vanuit zes verschillende lichtmodi. Aan de hand van een UV-licht modus wordt gekeken of er sprake is van zonneschade en pigmentatieafwijkingen. De Wood’s modus bepaalt de huidconditie, zoals een gezonde huid, een droge huid en/of dunne, kwetsbare huid. Met de gepolariseerde modus wordt de structuur van de huid in kaart gebracht: de poriën, de talgproductie en of er sprake is van bijvoorbeeld fijne lijntjes of rimpels. Dan is er nog een cross modus die laat zien of er vasculaire activiteit is. Denk daarbij aan roodheid en/of couperose. Tot slot wordt de gelaatsteint bekeken. Al deze uitkomsten geven een indicatie waarop de huidtherapeut een specifiek behandelplan kan opstellen. Het behandelplan bestaat uit adviezen over huidverzorging thuis en eventueel een behandelmethode die de klachten kan verminderen of conditie kan verbeteren zoals een laserbehandeling of peeling.

Gratis huidanalyse & advies over huid- en lasertherapie

Altijd al een keer je huid tot in detail willen bekijken? Vraag dan een gratis huidanalyse aan en vraag de huidtherapeut naar de specifieke huidverzorging afgestemd op jouw huidtype en huidconditie. Je kunt telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 073 690 77 35 of maak online een afspraak op www.huidzorg073.nl.

Bekijk ook

Bel ons