fbpx

Huidanalyse Nijmegen

Wat is de kwaliteit van jouw huid?

Een professionele huidanalyse vormt de basis van een compleet en op maat gemaakt behandelplan en verzorgingsadvies. Wij gebruiken hiervoor de Observ 520 X Pro. Hiermee is het mogelijk haarscherpe foto’s te maken van de gezichtshuid. Op basis van deze foto’s wordt de huid op zes verschillende manieren geanalyseerd en kunnen we een nog beter behandelplan opstellen. Het fijne van de foto’s is dat we ze ook kunnen gebruiken om het resultaat van de behandelingen te beoordelen.

Huidanalyse Observe 520

Wat zien we op de huidanalyse?

Tijdens het maken van de foto’s wordt gebruikgemaakt van verschillende filters:

Daglicht filter. Deze foto gebruiken we het meest om de resultaten van de behandelingen te vergelijken omdat dat ook het beeld is van jezelf in de spiegel. 

Bij UV-mode zien we alle plekjes door zonschade. Dan moet je denken aan zichtbare pigmentvlekken en pigmentvlekken in de diepere huidlagen. Vaak zit er al meer pigmentatie in de huid dan dat je in werkelijkheid ziet. 

Gepolariseerde filter laat roodheid naar voren komen. Dan moet je denken aan roodheid in het gezicht zoals bij rosacea, couperose, rode littekentjes of bloedblaartjes. Je ziet zelfs de heel fijne rode vaatjes. 

Parallel filter visualiseert de huidtextuur. Grove poriën, lijntjes en rimpels komen hierbij naar voren. 

Met Woods licht kun je de intensiteit van de talgproductie en ontstekingen zien. Dit filter gebruiken we vooral bij acne. 

Teintanalyse is het filter dat een voorspelling maakt van de veroudering van de huid. Naarmate we ouder worden zullen onregelmatigheden meer gaan opvallen. Door de onregelmatigheden die je met dit filter ziet, kun je het resultaat zien van niets aan je huid doen. 

Kosten huidanalyse

Word je cliënt bij ons? Dan zit een huidanalyse gratis bij het behandeltraject. Wij vinden het belangrijk om het juiste behandelplan samen te stellen en om de resultaten met jou te kunnen delen. Het is ook mogelijk om zonder een behandeling een huidanalyse te doen. Dan brengen wij kosten in rekening voor de gereserveerde tijd.

Prijslijst Huidanalyse

  • Volledige huidanalyse (geen klant) ................................................................. €49,95
  • Volledige huidanalyse (ben je wel klant) .................................................... GRATIS

Plan je consult - Nijmegen

Wij zijn aangesloten bij

nvh logo

Dit zeggen onze klanten

5/5

“Hele vriendelijke en kundige dames. Nemen de tijd voor je en je krijgt geen onzin-adviezen, ze hebben echt kennis van zaken. Dat heb ik bij huidtherapeuten toch wel eens anders gezien.”

Jessie Bosman

5/5

“Deskundige hulp, er wordt goed naar mijn wensen en huid gekeken en de beste oplossing gezocht! Al mijn vragen worden beantwoord en naast de deskundigheid heerst er een vriendelijke sfeer waarin er zeker ruimte is voor een gezellig gesprek.”

Aniek Willemsen

Bel ons